Hier is waarom Kim Kardashian loog over haar MTV Cribs Home

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kim Kardashian loog over haar MTV Cribs Home
Hier is waarom Kim Kardashian loog over haar MTV Cribs Home
Anonim

Als de wereld sinds 2007 veel is veranderd, heeft de Kardashian-familie in wezen een complete make-over ondergaan. Dertien jaar geleden deelde Kim Kardashian een dak met haar broers en zussen, kende Caitlin Jenner als haar stiefvader 'Bruce', een olympische medaillewinnaar en was nog ver verwijderd van haar schattige eerste date met pianothema met haar nu echtgenoot Kanye West.

De intense transformatie van het gezin kan misschien het best worden bekeken via een oude aflevering van MTV's realityshow Cribs, waarin mensen hun indrukwekkende huizen laten zien aan een nieuwsgierig publiek. In 2007 organiseerde Kim zelfs een Cribs-tour door het huis van de Kardashian-familie in Los Angeles, Californië.

Hoewel Kim duidelijk hoopte dat de kijkers onder de indruk zouden zijn van de bezittingen van de familie - ze richtte de camera's op Jenner's Olympische medaille en een kroonluchter gemaakt van amethisten - fans uit 2020 zouden heel goed geschokt kunnen zijn als ze zien hoe anders de Kardashian familie heeft ooit geleefd.

Sommigen twijfelen er zelfs aan dat Kim haar echte huis überhaupt liet zien.

We hebben wat gegraven in Kims transformatie om fans te helpen begrijpen wat er zo raar is aan het uiterlijk van de ster Cribs en wat haar motiveerde om te liegen.

Toen versus nu

Als koppel hebben Kim en Kanye zich uitgesproken over hun architecturale voorkeuren, waarbij ze de behoefte aan puurheid en rust in hun huis benadrukten. Een rapport van Architectural Digest, gepubliceerd in januari 2020, citeert beide leden van een van Amerika's meest controversiële koppels die hun verlangen uiten naar een schone, open leefruimte.

Volgens het tijdschrift ontwierp het duo hun huis in een unieke, "metamorfose van het huis van McMansion in een buitenwijk tot futuristisch Belgisch klooster." Kanye ging zelfs zo ver om de omgeving te vergelijken met een museum. "Alles wat we doen is een kunstinstallatie", beweerde hij.

Afbeelding
Afbeelding

Kim legde uit dat ze een gevoel van vrede zoekt tussen de vier muren van haar huis en vertelde fans: “Alles in de buitenwereld is zo chaotisch. Ik kom graag ergens binnen en voel meteen de rust.”

Ondanks deze beweringen van zuiverheid als architectonisch concept, kon Kim's huis in 2007 alleen worden omschreven als 'rommelig'. Gevuld met prullaria, variërend van Jenner's ingelijste Olympische sokken tot een letterlijk 'heiligdom' uit Kim's jeugd, is het moeilijk om parallellen te trekken tussen het Kardashian-familiehuis en dat in Architectural Digest.

Afbeelding
Afbeelding

Als het huidige huis van Kim wordt bepaald door vloeiende lijnen en witte muren waar "de verhoudingen de decoratie zijn", werd het kussen dat ze op Cribs liet zien bepaald door een reeks kroonluchters die Kim haar "absoluut favoriete ding" noemde.”

Misschien nog verrassender is de stripperpaal die de Kardashian in haar slaapkamer had geïnstalleerd. De realityster, die er geen moeite mee had om te pronken met haar bewegingen voor de camera's, wilde de kijkers geruststellen dat ze de paal uitsluitend gebruikte om te sporten. Ongeacht hoe Kim de paal echt gebruikte, het stuk staat in schril contrast met de "klooster"-visie die haar meer huidige wieg inspireerde.

De eerste ‘wiegjes’-leugen

Hoewel Kims overgang van rommelig naar kalm misschien verdacht lijkt, waren er verschillende momenten in haar Cribs-uiterlijk die kijkers oprecht weigerden te geloven. Een van de eerste leugens die Kim de kijkers in de aflevering vertelde, met een heleboel koekjes, was bijzonder moeilijk te verdedigen.

Helemaal aan het begin van de aflevering wandelde Kim haar keuken binnen en deed een zeer gewaagde bewering. "Ik ben een bakker", vertelde de realityster aan fans. Ze wees toen naar een groep koekjes van het supermarktmerk die netjes op het aanrecht stonden. "Zoals je kunt zien, zijn enkele van de koekjes die we hebben gebakken hier."

Als Kim dacht dat fans haar flagrante leugen over het hoofd konden zien, had ze het verkeerd geraden. Elite Daily meldt dat kijkers totaal ongeloof hebben geuit met betrekking tot de cookieclaim. Volgens de outlet heeft "Twitter haar ervoor GEROOSTERD."

Zussen… Plezier hebben?

Nog een moment uit de clip dat op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk was, Kim, die haar woonkamer in slentert om te zien dat haar zussen tegen elkaar aan het malen zijn.

Hoewel Kim zelf toegaf dat de vrouwen "iets heel ongepasts deden", deed ze ook alsof het gedrag van haar zussen op de een of andere manier typisch was: "Mijn zussen zijn erg dom."

Het rapport van Elite Daily noemde de ontmoeting in de woonkamer "geënsceneerd", maar eerlijk gezegd leek alles in de Cribs-aflevering een optreden - beginnend met de in de winkel gekochte koekjes en eindigend met Kim's demonstratie op de paal.

Sommige fans vragen zich misschien af waarom Kim in de loop van de video een paar leugens heeft verteld, maar het antwoord is misschien heel simpel: de reality-tv-ster was net een show aan het opzetten.

Is dat niet wat de Kardashian's het beste doen?

Aanbevolen: