Inside Jennifer Aniston's relatie met Howard Stern

Inhoudsopgave:

Inside Jennifer Aniston's relatie met Howard Stern
Inside Jennifer Aniston's relatie met Howard Stern
Anonim

Jennifer Aniston is een van de grootste sterren ter wereld. Met andere woorden, ze is mainstream. Zij is het "het" meisje. Zij is de vrouw waar Brad Pitt niet goed genoeg voor is. En zij is Rachel Greene van een van de meest iconische en winstgevende shows aller tijden, Friends. Een show waar Jennifer nog steeds serieus mee bezig is.

Je zou verwachten dat Jennifer goede vrienden zou zijn met mensen als Courteney Cox en Lisa Kudrow, en dat is ze ook. Maar gezien haar status is de kans groter dat ze maatjes wordt met Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Jason Bateman en Tom Hanks, en Rita Wilson… En dat is ze ook. Al die beroemde gezichten maken deel uit van Jennifer's binnenste cirkel van beroemde vrienden.

En zo is het Howard Stern.

Gezien Howard Stern's legendarische carrière als criticus van 'celebrity' en het opschudden van de zaak met edgy, soms aanstootgevende en meedogenloos eerlijke komedie, lijkt hij niet in de wereld van Jennifer te passen.

Maar Jennifer Aniston is meer dan op het eerste gezicht lijkt, en Howard Stern is niet bepaald de man die hij zichzelf voorstelde te zijn.

Hier is een kijkje in hun relatie.

Ze kunnen Jimmy Kimmel bedanken voor hun vriendschap

Volgens The Standard zijn Jennifer Aniston en de Jimmy Kimmel Live-presentator zo hecht dat zij en haar nu-ex-man Justin Theroux Jimmy hun exclusieve 74-gastenhuwelijk lieten voorgaan, een huwelijk dat Howard en zijn vrouw ook bijwoonden.

Jennifer en Jimmy kregen een klik nadat ze elkaar voortdurend tegenkwamen op Hollywood-evenementen en via Jimmy's succesvolle late night talkshow.

Hierdoor kwam Jimmy in contact met veel van Jennifers goede vrienden, namelijk Courteney Cox.

En met Jimmy kwam Howard Stern.

Jimmy Kimmel is al jaren een van de grootste fans van Howard Stern. Dus volgens hem was hij dolblij dat hij eind jaren '90 eindelijk werd uitgenodigd voor zijn show. Het klikte meteen tussen de twee. Zozeer zelfs dat ze elkaar allebei als hun beste vriend beschouwen.

Jimmy is niet alleen een vaste gast van Howard Sterns iconische SiriusXM-radioshow, maar de twee brengen ook veel tijd samen door in hun vrije tijd. Ze zijn zelfs meerdere keren samen op vakantie geweest… en Jennifer Aniston gaat meestal mee.

Dit is een deel van hoe Jennifer en Howard zo hecht werden…

Hun vakanties

Volgens The Howard Stern Show raakte de zelfbenoemde "King of All Media" het goed met Jennifer Aniston (evenals Justin Theroux, toen ze samen waren) tijdens verschillende diners in Hollywood en New York. Howard's vrouw van 20 jaar, Beth, heeft ook een sterke band met Jennifer opgebouwd dankzij Jimmy en zijn vrouw Molly.

In de loop der jaren zijn de stellen allemaal samen op vakantie gegaan naar verschillende regio's. In 2019 gingen Howard, Jimmy, Jennifer en hun partners allemaal naar een high-end maar afgelegen bestemming in de woestijn. Maar ze hebben het grootste deel van hun tijd samen in Mexico doorgebracht.

Volgens Us Magazine verbleef Howard zelfs in het huis van Jennifer in Mexico, dat direct aan het water ligt. Tijdens een segment van zijn show zei Howard: "Ik verbleef in het huis van Jennifer Aniston en Justin Theroux met Jimmy Kimmel en Molly, en ze hadden een huis aan de oceaan. Ik moet met Jimmy omgaan, en je weet dat Jimmy mijn vriendje is … Ik heb hem ten huwelijk gevraagd, maar hij is getrouwd … Hij kan echt goed koken! Het kostte hem de hele dag om [het avondeten] te maken. Hij maakte alles zelfgemaakt - zelfgemaakte pasta, hij maakte zijn eigen ricottakaas. We zaten daar in Mexico te drinken wijn, Jimmy's eten eten."

Tijdens een van deze vakanties naar Mexico werden Howard, Jimmy en Justin van een golfbaan getrapt omdat ze drie uur nodig hadden om drie holes af te maken… Niet omdat ze aan het feesten waren, omdat ze gewoon ZO slecht waren.

Jennifer als gast op de Howard Stern Show

Jennifers eerste optreden in The Howard Stern Show was voordat ze beroemd was, dus voordat ze in Friends was. Er is zelfs een running gag op The Stern Show over een hilarische claim van Howard's oude producer, Gary "Ba Ba Booey" Dell'Abate. Gary heeft beweerd dat Jennifer Aniston vroeger flirterig met hem was. Terwijl Howard en zijn medepresentator Robin Quivers dit volkomen absurd vinden, houdt Gary vol dat er iets tussen hen was. Maar nu Jennifer beroemd is, zegt Gary dat hij geen kans zou maken bij haar… ook al is hij gelukkig getrouwd.

Tijdens haar optreden in 2019 in The Howard Stern Show, herinnerden Jennifer en Howard zich de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten.

"Je bent eigenlijk in onze radioshow terechtgekomen met een Nutrisystem-commercial," zei Howard.

"Ik wist niet wie je in hemelsnaam was," gaf Jennifer toe.

Jennifer beweerde dat ze de kans kreeg om naar The Howard Stern Show te gaan met het product dat ze vertegenwoordigde, maar niet wist waar ze aan begon. En ze deed veel met zichzelf.

Dit was van vóór Howards transformatie van een shock-jock naar een veelgeprezen interviewer van beroemdheden en een edgy maar inzichtelijke radio-persoonlijkheid. Hé, Howard heeft fouten gemaakt. Hij noemde Jennifer zelfs "vervelend" in een tirade in 2007, volgens Radar. Maar mensen veranderen net als relaties.

Wat betreft haar eerste optreden in de Stern Show, Jennifer zegt dat ze een outfit droeg waardoor ze er onbedoeld uitzag alsof ze op safari ging, dus het enige wat ze hoorde waren "junglekreten" van de verschillende medewerkers van de show. Het was geen warme en gastvrije omgeving, maar er is in de loop der jaren veel veranderd.

Tijdens haar interview in 2019 op de show, gaf Jennifer toe dat ze een optreden op SNL had afgewezen, had ze gesproken over de aanstaande Friends-reünie en zelfs een van Howards stafleden advies gegeven over hoe je voor het eerst wiet rookt. Kortom, ze was eerlijk over haar leven, had veel plezier met Howard en zijn bemanning en voelde zich opmerkelijk op haar gemak.

Dat heeft te maken met het feit dat Howard en zijn show de afgelopen tien jaar zijn geëvolueerd en met het feit dat Jennifer een sterk persoonlijk rapport heeft opgebouwd met The King of All Media.

Aanbevolen: