Inside Kate Hudson's relatie met Jennifer Lopez's ex

Inhoudsopgave:

Inside Kate Hudson's relatie met Jennifer Lopez's ex
Inside Kate Hudson's relatie met Jennifer Lopez's ex
Anonim

Kate Hudson weet echt hoe ze een man moet verliezen… in zeven maanden.

Terwijl we geobsedeerd waren door J-Rod (je kent Jennifer Lopez en A-Rod?) over alle vrouwen met wie de New York Yankee-ster in het verleden is geweest. Er is een lange lijst, maar zijn relatie met de actrice How to Lose a Guy in 10 Days intrigeert ons altijd.

Ze hebben maar zeven maanden een relatie gehad, wat een beetje een druppel op een gloeiende plaat is vergeleken met andere Hollywood-relaties, maar het feit dat ze zelfs maar bij elkaar zijn gekomen, verwart ons nog steeds. Hudson's type is meestal sjofele muzikanten zoals Chris Robinson van de Black Crowes, Matt Bellamy van Muse en haar huidige partner, Danny Fujikawa. A-Rod, hij gaat meestal uit met vrouwen zoals J. Lo.

Voor een relatie van slechts zeven maanden was er veel drama dat volgde toen ze uit elkaar gingen (of dat dachten we) waarbij, vreemd genoeg, Madonna betrokken was, en het werd ook niet geholpen door de podcast van Hudson's broer.

Dit is wat er gebeurde tussen K-Rod. Iets zegt ons dat ze zich niet zullen herenigen zoals Bennifer.

A-Rod had een druk 2008

Volgens InStyle ontmoette het paar elkaar in november 2008 bij de heropening van het Fontainebleau Hotel in Miami. Dit was hetzelfde jaar dat A-Rod allebei gescheiden was van zijn vrouw Cynthia Scurtis en een wervelende romance met Madonna begon (ja, die koppeling maakt ons ook gek). Hudson kwam uit haar knipperlichtrelatie met Owen Wilson.

Hoewel ze de hele nacht heftig flirtten, denkt men dat het paar maanden later begon te daten. We kregen bevestiging toen Hudson op de honkb altribunes begon te verschijnen.

Het werd duidelijk dat als de Yankees speelden, Hudson zou verschijnen. Ze werd gefotografeerd terwijl ze haar nieuwe bae zo toejuichte dat seizoen dat het bijna elke wedstrijd een spelletje Find Kate op de tribune werd. Hudson bracht zelfs haar ouders mee.

InStyle schreef slim: "speculeren over K-Rod werd al snel het andere favoriete tijdverdrijf van Amerika", en ze hadden gelijk. Hudson en A-Rod werden alleen samen gefotografeerd op het honkbalveld, en A-Rod kwam Hudson soms kussen op de tribunes.

Voordat ze uit elkaar gingen, vertelde Hudson in feite aan Harper's Bazaar dat het niet serieus was tussen haar en A-Rod.

"Ik heb een kind, en er zijn mensen bij betrokken, en het is oneerlijk om over iemand anders te praten, vooral als je nog niet op die plek bent om die dingen te bespreken," zei ze. "Als ik hier zou zitten met een buik naar hier, zou ik het hebben over wat de relatie is en hoe belangrijk dat is in mijn leven op dit moment."

Husdon bagatelliseerde zelfs hun zijlijnzoen en insinueerde dat de media het en hun relatie hadden gedramatiseerd.

"Dat was een zijwaartse veeg op de wang. Dat was niet eens een kus. Ik kuste snel de wang. En ik herinner me dat een van de krantenkoppen de volgende dag zei: MAKEOUT SESSIE. Wat is er mis met mensen?"

De krantenkoppen werden daarna echter nog erger.

Bronnen hadden veel te zeggen na de breuk

Als Hudson beweerde dat hun relatie niet zo serieus was als de roddelbladen het deden voorkomen, dan heeft hun uiteenvallen waarschijnlijk geen tranen van Hudson veroorzaakt. Maar als de media hun relatie overdreefden, bliezen ze hun uiteenvallen ook totaal buiten proportie.

De ware reden waarom ze uit elkaar gingen zal altijd een mysterie blijven, maar dat weerhoudt "bronnen" er niet van om naar voren te komen om hun vermeende sappige details te onthullen.

Us Weekly meldde dat een bron beweerde dat Rodriguez het uitmaakte met Hudson omdat "het een afknapper was om een vriendin te hebben die altijd al voor de camera wilde staan."

"Ze zou altijd gestyled willen worden voor wedstrijden, en ze zou aandringen op stoelen op de eerste rij", wat impliceerde dat Hudson alleen in de relatie was voor de aandacht. Maar dit kan niet meer vals zijn. Heb je de foto's van Hudson op de tribune gezien? Ze is nauwelijks glamoureus. En als A-Rod een meisje niet leuk vond dat van de camera hield, waarom ging hij dan uit met J. Lo?

"Alex wilde iemand die meer geïnteresseerd was in het opbouwen van een langdurige relatie dan alleen hun profiel op te bouwen," concludeerden ze.

Een andere bron beweerde dat Hudson boos en jaloers was dat A-Rod nog steeds contact had met Madonna. "Ze gaf A-Rod drie kansen om contact op te nemen met Madonna", zegt de bron.

Hudson weigerde "de andere vrouw" te zijn en zei, "dat als Madonna is wat A-Rod wil, ze hem kan hebben. Het brak haar hart om het uit te maken met hem, maar ze had geen elke keuze. Kate en A-Rod hadden veel ruzie in de twee weken voordat ze uit elkaar gingen. Ze maakten overal ruzie over en konden het gewoon niet met elkaar vinden."

Ze beweerden ook dat Hudson's moeder, Goldie Hawn, de wedstrijd afkeurde, en het bevorderde Hudson's beslissing om A-Rod te verlaten.

"Kate was ook bezorgd dat haar ouders hem niet mochten", zeiden ze. "Haar moeder [Goldie Hawn] had haar verteld dat ze zich zorgen maakte over zijn levensstijl - altijd onderweg zijn en met zoveel verleidingen - hem tot een ongeschikte vaderfiguur voor Kate's zoon maakte. Kate besloot er een einde aan te maken voordat de zaken met A-Rod te te rommelig."

Al deze beweringen lijken echt dramatisch te zijn, gezien Hudson's standpunt over de relatie. Als het niet serieus was en A-Rod veel met Madonna praatte, betwijfelen we of het haar iets kon schelen, of als ze het wel deed, dan stapte ze weg voordat het te laat was.

Hudson werd gevoelig toen haar broer A-Rod interviewde

Tijdens de quarantaine verschenen Hudson en haar broer Oliver op Watch What Happens Live With Andy Cohen om over hun exen te praten.

Toen Cohen het recente interview van Oliver met A-Rod ter sprake bracht op zijn podcast Joe Buck en Oliver Hudson Have Daddy Issues, grapte Hudson dat hij het haar niet had verteld voordat het gebeurde.

"Hij zei niet eens: 'Hé, ik denk erover om je ex-vriendje te interviewen. Is dat cool?" ze zei. Oliver legde uit dat hij geen 'nee' wilde krijgen. Gelukkig was hij een goede broer en bracht hij de relatie van het paar niet ter sprake.

Het was niet bepaald drama, maar het bevestigde dat Hudson A-Rod in ieder geval als een van haar ex-vriendjes beschouwde. Afgaande op haar reactie, kunnen we raden dat het onderwerp van A-Rod misschien nog steeds een beetje gevoelig is. Het is oke; Hudson heeft nu een geweldig leven bij Fujikawa. En A-Rod is single. Onhandig.

Aanbevolen: