Wilde Kim Kardashian echt dat 'KUWTK' eindigde?

Inhoudsopgave:

Wilde Kim Kardashian echt dat 'KUWTK' eindigde?
Wilde Kim Kardashian echt dat 'KUWTK' eindigde?
Anonim

Het laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians is hier en het is moeilijk voor te stellen dat na deze reeks afleveringen, dat dit het is voor deze beroemde familie en reality-tv… voorlopig tenminste.

Kim Kardashian leeft sinds 2007 haar fantastische leven voor de camera en het lijkt moeilijk om er vanaf te komen. Fans twitterden hoe overstuur ze zijn over het einde van KUTWK en hoewel er altijd leuke BTS-feiten te leren zijn over de reality-serie, zal niets de spanning van het hebben van een gloednieuwe aflevering om naar te kijken vervangen.

Sinds KUTWK allemaal begon met Kim en haar plotselinge opkomst tot roem, wat vindt ze van het einde van de show? Is het iets dat ze wilde laten gebeuren? Laten we alle details eens bekijken.

Kim's POV

Kourtney Kardashian was al van plan om te vertrekken, maar hoe zit het met Kim? Is ze super verdrietig dat haar show eindigt… of klaar voor het volgende hoofdstuk van haar leven?

Kim Kardashian zegt dat een "pauze" nodig was. Volgens Cheat Sheet zei ze: "Soms hebben we gewoon een pauze nodig. Het is heel eenvoudig. We hebben gewoon een minuut nodig om te hergroeperen. Weet je, we hebben al veertien jaar geen pauze gehad. We zijn een seizoen gaan filmen, dan een spin-off en ik denk dat er geen andere manier is om het te zeggen dan, we leven gewoon zo'n groot leven. En we hebben nu kinderen. En ze hebben ons nodig. Er is zoveel aan de hand dat, al is het maar voor een moment dat we heb een pauze nodig.”

Kim zei ook dat "dit een droom van ons allemaal was" en dat het geweldig is om te bedenken dat de show al 20 seizoenen draait.

Kim zei ook dat ze veel huilde over het einde van de show. Ze zei: Oh, het was eerlijk gezegd de meest emotionele dag. De tranen. Ik bedoel, ik denk dat ik het hele weekend heb gehuild. Ik zal nu waarschijnlijk emotioneel worden aan de telefoon. Het was gewoon een heel emotionele beslissing, volgens Cheat Sheet.

Super Beroemd

Het is absoluut waar dat de Kardashian-familie ongelooflijk beroemd is geworden en hun rijkdom zelfs moeilijk te bevatten is.

Een bron zei dat de familie goed geld verdient via internet. Volgens Us Weekly zei de bron: "De dames waren klaar met lange uren en denken dat ze beroemd genoeg zijn zonder de show om al hun geld online te verdienen."

De bron zei ook dat de familie wil toeslaan terwijl het ijzer heet is met hun respectievelijke bedrijven. Fans hebben gezien dat Kim betrokken raakte bij schoonheid, en natuurlijk heeft Kylie Jenner haar make-uplijn, dus het is logisch dat iedereen zou nadenken over wat ze nog meer kunnen doen.

Het lijkt er absoluut op dat de beroemde clan zich klaarmaakt om verschillende dingen te doen. Zo is Kim te zien in een aflevering van My Next Guest Needs No Introduction, de show van David Letterman op Netflix. Volgens Us Weekly zit Kim te huilen in de trailer van het nieuwe seizoen. Iedereen staat te popelen om de aflevering te bekijken en te zien waar ze boos over wordt.

De andere Kardashians hebben gewogen op hun emoties rond de finale van de show. Khloe vertelde People.com dat het netwerk had uitgelegd dat ze "vuller" waren en dat ze niet moesten verwachten dat de realityshow erg lang zou duren. Het is natuurlijk gek om dat nu te horen, aangezien het al meer dan tien jaar in de lucht is. Khloe noemde het einde 'bitterzoet'.

Sommige spin-offs?

Er zijn al veel KUWTK-spin-offs geweest en fans van de familie hebben ze waarschijnlijk allemaal gezien.

Fans zijn benieuwd of spin-offs in de toekomst van het gezin zijn, omdat het lijkt alsof ze zich zo op hun gemak voelen voor de camera en hun leven leiden voor hun fanbase. Volgens People.com zei Ryan Seacrest: "We zijn die brug nog niet overgestoken. Ik weet dat de familie zo dankbaar is dat ze de kans hebben bij E! en dat mensen met hen meerijden door relaties, zwangerschappen en scheidingen, en scheidingen. Ik bedoel, het is best gaaf om te zien dat ze zo kwetsbaar en open zijn geweest en dat mensen zijn meegereden."

Misschien zien fans Kim Kardashian in een nieuwe spin-off nadat KUWTK in 2021 eindigt…. of misschien verschijnt de hele familie in één. En zelfs als dat niet gebeurt, is Kim constant op haar sociale media, dus fans zullen haar stijlvolle en fantastische leven zeker kunnen blijven volgen. Hoewel het tragisch is om te zien dat de show ten einde loopt, is het opwindend om na te denken over wat de toekomst zal zijn.

Aanbevolen: