Dennis Rodman voert campagne voor Kanye West & Fans zijn in de war

Inhoudsopgave:

Dennis Rodman voert campagne voor Kanye West & Fans zijn in de war
Dennis Rodman voert campagne voor Kanye West & Fans zijn in de war
Anonim

De laatste tijd lijkt het alsof elke beroemdheid een politieke mening heeft. Publieke figuren, variërend van Hollywood-acteurs tot Instagram-beïnvloeders, zijn betrokken geraakt bij de presidentsverkiezingen van 2020 door goedkeuring te geven aan Joe Biden of Donald Trump. Professionele atleten vormen geen uitzondering op deze regel, aangezien voormalig NBA-speler Dennis Rodman de nieuwste beroemdheid is die een presidentiële campagne steunt. De enige vangst? Rodman maakt niet de typische keuze tussen onze voormalige VP en de huidige zittende… In plaats daarvan zal hij zijn stem uitbrengen op rapper Kanye West, en fans weten niet wat ze moeten denken.

Kanye's Swag Bag

Het drama begon woensdagavond laat toen Rodman naar zijn Instagram-account ging om zijn goedkeuring van Kanye West te delen. In tegenstelling tot andere beroemdheden die uitleggen hoe specifieke kwesties zoals immigratie of homorechten hun stem hebben beïnvloed, pronkt Rodman met een heleboel pro- Kanye West swag die hij als cadeau per post ontving. "Niet te veel mensen geven me cadeaus", zei hij. Eh… Veel omkoping?

Voor zover we kunnen zien, lijkt het erop dat Kanye het een en ander heeft geleerd van zijn Instagram-sensatievrouw, Kim Kardashian. Zoals veel bedrijfseigenaren biedt Kim gratis voorbeelden van haar producten aan andere influencers in ruil voor berichten waarin haar producten in een positief daglicht worden gesteld. In deze video opent Rodman een aantal pakketten met "Kanye For President" swag en zelfs een paar mooie basketbalschoenen.

Hoewel deze marketingstrategie normaal gesproken goed werkt voor lippenstift en tassen, laat Kanye zeker zien dat het kan werken om de politiek van mensen te beïnvloeden. Hij heeft zeker de stem van Rodman gekregen!

Fans zijn in shock

Hoewel Kanye's campagne in swag bag-stijl een duidelijke indruk op Rodman achterliet, hadden fans het niet. Een gebruiker met het handvat @eli_c_m_ merkte op: "Allemaal omdat hij je een gratis paar sneakers heeft gegeven?" Eerlijke vraag.

Een andere volgeling van Rodman leek in de war over waarom iemand ooit zou stemmen op een kandidaat van een derde partij. "Verspil je stem niet aan hem", schreef @randijoy6696.

Fans probeerden Rodman zelfs te waarschuwen dat stemmen op Kanye de huidige president meer macht zou geven. “Sorry broer, maar een stem op Kanye is een stem op Trump. Kan het niet doen, merkte @gary.m.heffernan. op

Aanbevolen: