Madonna's zoon David is een serieus getalenteerde dramatische danseres

Inhoudsopgave:

Madonna's zoon David is een serieus getalenteerde dramatische danseres
Madonna's zoon David is een serieus getalenteerde dramatische danseres
Anonim

Fans over de hele wereld zullen beamen dat Madonna een levende legende is. Geen enkele andere entertainer kan hetzelfde niveau van entertainment bieden dat ze de afgelopen decennia heeft geproduceerd.

Met een carrière die zich uitstrekt over haar hele volwassen leven, heeft Madonna risico's genomen die geen enkele andere artiest had durven nemen.

Een echte, legitieme drievoudige bedreiging, Madonna kan zingen, optreden en dansen, en het is duidelijk dat veel hiervan ook op haar kinderen is overgekomen. Haar eerste geadopteerde zoon, David, lijkt veel tijd met Mama Madonna te hebben doorgebracht, aangezien een video van zijn dansvaardigheden is opgedoken, wat bewijst dat hij iemand is waar we allemaal op moeten letten.

David's Dancing

Het is vanaf het allereerste moment van deze video duidelijk dat David een serieuze vaardigheid heeft, en we weten niet zeker waar of waarom hij die heeft verborgen. Natuurlijk zijn er in het verleden video's van zijn dansen gepost, maar het was niet zoals dit.

Op video opgenomen in het comfort van zijn huis, lijkt David zich gewoon door de geest te laten bewegen terwijl hij zijn lichaam op dramatische wijze over de vloer, tegen een deur en door de hele kamer gooit. Elke beweging is vloeiend, dramatisch en tot in de perfectie uitgevoerd. De energie en emotie die hij uitdrukt door zijn dansbewegingen trekt meteen het publiek aan. De kracht in de uitvoering van zijn bewegingen is verbazingwekkend, en het wordt al snel duidelijk dat David een onbetwist talent heeft waar de wereld maar al te graag meer van wil zien.

De appel v alt niet ver van de boom

Opgevoed worden door Madonna heeft zeker zijn voordelen, en David lijkt ze allemaal te hebben geplukt. Opgegroeid in een creatieve omgeving die vrijheid van meningsuiting aanmoedigt, deed wonderen voor zijn artistieke geest. Elke beweging die hij maakt lijkt theatraal beïnvloed te zijn. Het is voor iedereen duidelijk dat hij vertrouwen uitstra alt, echt talent uitstra alt en de bewegingen echt voelt, in plaats van alleen maar een show op te voeren. Op de grond vallen, tegen de deur slaan en overdreven bewegingen gebruiken om emotie te tonen, Davids unieke talenten zijn absoluut ongelooflijk.

Madonna's fans zijn zeker geïntrigeerd door de unieke, gepassioneerde bewegingen van David. Reacties op haar bericht zijn onder meer; "Deed me denken aan zijn moeder die Like a Virgin zingt op MTV-awards. Work that floor!??," en "Creativity in the house. Love that?."

Een fan gelooft dat dit een voorbode kan zijn van Davids eerste optreden op het podium, zoals ze schrijft; "Ik vind het geweldig hoe David zichzelf uitdrukt! Hoop dat je hem op de volgende tour laat dansen ?."

Aanbevolen: