Ariana Grande brengt hulde aan Mac Miller op nieuw album 'Positions

Ariana Grande brengt hulde aan Mac Miller op nieuw album 'Positions
Ariana Grande brengt hulde aan Mac Miller op nieuw album 'Positions
Anonim

Afgelopen week werd Ariana Grande's langverwachte album Positions uitgebracht op alle luisterplatforms, en oogstte veel lof.

In Grande's nummer met The Weekend, "Off the Table", uit ze gevoelens van vast te zitten tussen het al dan niet verder gaan met nu-vriend D alton Gomez nadat ze haar ex-vriend, Mac Miller, verloor aan een overdosis drugs.

Ze begint het nummer door zich tot Miller te richten en zegt: "Zal ik ooit weer op dezelfde manier liefhebben? / Zal ik ooit van iemand houden zoals ik van jou heb gehouden? / Nooit gedacht dat je zo verdomd moeilijk te vervangen zou zijn."

GERELATEERD: 15 feiten over Ariana Grande en Mac Miller die onlangs aan het licht zijn gekomen

In één couplet zingt ze over haar verwarring over haar emotionele toestand. Ze zegt: "Misschien nog niet helemaal genezen of klaar / Moet ik te stabiel gaan? / Maar ik wil gewoon weten of liefde helemaal van tafel is?" De popzangeres brengt openlijk haar diepe gevoel van verlies over en schetst een duidelijker beeld van de diepe band die het paar moet hebben gehad.

The Weeknd zingt als Gomez, haar nieuwe partner, die bereid is te wachten tot ze klaar is. Het nummer geeft een kijkje in de huidige helende headspace van Grande in haar nieuwe relatie.

Grande en Miller gingen uit elkaar na twee en een half jaar daten kort na Coachella 2018. De twee waren al heel lang vrienden, en Grande onthulde op Twitter dat Millers problemen met drugsmisbruik hun relatie giftig maakten.

"Ik ben geen oppas of moeder en geen enkele vrouw zou het gevoel moeten hebben dat ze dat moeten zijn", schreef ze in mei 2018.“Natuurlijk heb ik niet verteld hoe moeilijk of eng het was terwijl het gebeurde, maar het was wel zo. Ik zal uit de grond van mijn hart blijven bidden dat hij het allemaal uitzoekt en dat elke andere vrouw in deze positie dat ook doet."

In hetzelfde jaar begon Grande te daten en raakte al snel verloofd met SNL-ster Pete Davidson. Kort daarna stierf Miller aan een accidentele overdosis, waardoor Grande het uitmaakte met Davidson en op een persoonlijke reis ging over haar relatie met liefde.

De zangeres van "Thank U Next" sprak in juli 2019 met Vogue over rouwen om Miller. "Het was in geen geval perfect wat we hadden, maar, zoals, fck. Hij was de beste persoon ooit, en hij verdiende de demonen die hij had niet. Ik was zo lang de lijm en ik merkte dat ik steeds minder plakkerig. De stukjes begonnen gewoon weg te drijven."

Fans gingen naar sociale media om hun reacties op "Off the Table" te uiten.

De songtekst voor "Off the Table" is momenteel beschikbaar om te bekijken op Genius, samen met enkele uitleg van Grande. Het nummer is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: