Beyonce's tweede Ivy Park & Adidas-collectie maakt fans bang dat het uitverkocht zal raken

Beyonce's tweede Ivy Park & Adidas-collectie maakt fans bang dat het uitverkocht zal raken
Beyonce's tweede Ivy Park & Adidas-collectie maakt fans bang dat het uitverkocht zal raken
Anonim

Beyonce's kledinglijn, Ivy Park lanceert haar tweede samenwerkingscollectie met Adidas op 30 oktober, en fans op haar Instagram-pagina maken zich al zorgen dat de nieuwe lijn uitverkocht zal raken.

Deze zorgen komen voort uit ervaringen uit het verleden; De eerste samenwerkingscollectie van Ivy Park en Adidas, die eerder dit jaar werd uitgebracht, was binnen enkele dagen uitverkocht. Veel van haar fans uitten hun frustratie en gaven de virtuele "wachtkamer" van Adidas de schuld omdat ze geen items konden kopen.

Haar fans uitten soortgelijke zorgen opnieuw op Beyonce's Instagram-post van de teaservideo van de nieuwe collectie.

@britneybacardi zei: "Ok, maar meid, is het genoeg voor iedereen? Want ik heb geen van de eerste druppels." (sic.)

Fans drongen er bij Beyonce ook op aan om Ivy Park-dozen niet weg te geven aan beroemdheden.

@spycegurrl zei: "Zus, geef ze deze keer alsjeblieft niet weg aan beroemdheden. Controleer ook je DM voor mijn adres." @happy_y775 zei: "Ik moet beroemd zijn zodat ik Ivy Park Box kan ontvangen." (sic.)

Als onderdeel van het promoten van de eerste regel stuurde Drip 1, Beyonce eerder dit jaar verschillende oranje dozen naar beroemdheden en fans. De dozen varieerden van het volledige kledingrek van Drip 1 tot kleinere dozen met alleen opvallende stukken uit de lijn.

Beroemdheden die de dozen hebben ontvangen, zijn onder meer Ellen DeGeneres, Cardi B, Kendall Jenner, Ciara, Missy Elliot, Reese Witherspoon en Hailey Bieber.

Behalve dat het door Beyonce is gelanceerd, heeft Ivy Park nog andere wenselijke eigenschappen: het promoot maat-inclusiviteit en genderneutrale kleding, wat een groot deel van zijn aantrekkingskracht is geweest. Het zal een lange aanvoerlijn moeten hebben voor hun nieuwste collectie om aan de eisen van hun fans te kunnen voldoen.

Aanbevolen: