Is Britney Spears bevriend met een van de Kardashians?

Inhoudsopgave:

Is Britney Spears bevriend met een van de Kardashians?
Is Britney Spears bevriend met een van de Kardashians?
Anonim

Britney Spears is ofwel een iconische popgodin, een goudmijn in de roddelbladen, of het middelpunt van een enorme samenzwering op sociale media, afhankelijk van wat je nieuwsbron is. Ze zou zelfs alle drie deze dingen kunnen zijn; ze is zeker een vrouw met veel ideeën en persoonlijkheidsherhalingen, zoals we kunnen zien aan het volgen van haar werk in de afgelopen decennia. Tussen reality-tv, de residentie in Las Vegas en de miljoenen en miljoenen verdiende popmuziek, kan niemand zeggen dat ze niet hard werkt. Maar werkte ze te hard?

Sinds haar inzinking halverwege de jaren 2000 zijn mensen een beetje op hun hoede voor Britney Spears. Opgroeien in de schijnwerpers zou echter van iedereen zijn tol eisen, en het gebeurde wel. Haar conservatorschapsstrijd is nog steeds aan de gang en fans maken zich zorgen over hoe Britney Spears het echt doet na een aantal zeer verontrustende berichten. Toch vrienden? Ze zijn meer aan de rustige kant. Buiten Paris Hilton lijkt het alsof haar vrienden niet betrokken zijn geraakt bij de Britney-strijd. Dit doet ons afvragen wie haar vrienden werkelijk zijn, inclusief de Kardashian-clan. Zijn ze eigenlijk vriendelijk? Of is de vraag meer "wie is zij eigenlijk"?

Er is een geschiedenis

Oude geschiedenis, maar toch geschiedenis. Laten we je meenemen naar het begin van de jaren 2000: roze, verblindende trainingspakken, magere wenkbrauwen en flip-telefoons. De paparazzi zijn gemeen en proberen altijd een gênante foto te maken van de trifecta van de popcultuur van de jaren 2000. Natuurlijk hebben we het over Britney Spears, Lindsay Lohan en Paris Hilton. Terwijl ze een tijdje het toppunt van pop waren, zijn ze nu uit elkaar gedreven. Lohan is een eilandkoningin, terwijl Paris Hilton onthult dat ze een ingehouden genie is. Een ding dat we ons niet realiseerden? Kim Kardashian was er ook.

Paris Hilton hield Kim Kardashian in de vroege jaren 2000 beroemd dicht bij haar, tot een onverstandige cottage cheese-commentaar (het was een belediging jegens een van Kardashian's beste troeven, waardoor het een volkomen gerechtvaardigde reden was voor Kim K verbreken van de vriendschap). Kardashian trad zelfs een beetje op als assistent voor Paris Hilton in The Simple Life, organiseerde haar kast en herinnerde haar aan eerder geplande activiteiten. Ze gingen de hele tijd op pad, wat betekende dat Kim Kardashian Britney Spears absoluut een of twee keer zou hebben ontmoet. Waren ze echter in de buurt? Niet noodzakelijk. We hebben destijds nooit echt het gevoel gehad dat ze goede vrienden waren, en meestal alleen verbonden waren via Paris Hilton. Dit wordt ook bevestigd door het feit dat, toen de vriendengroep uit elkaar dreef, Kim Kardashian zich sterk concentreerde op het starten van haar eigen reality-roem. In plaats van met iemand anders (zoals Britney Spears) in te springen, besloot ze in feite solo te vliegen.

En één sterke (ish) verbinding

Khloe Kardashian zou zichzelf echter beschouwen als vrienden met Britney Spears. Er was eens "Kardashian en Spears samen gespot tijdens een concert van Nicki Minaj. Hoewel het onzeker is of de twee samen naar het evenement reden of gewoon elkaars pad kruisten tijdens de show, leken de twee zeker een geweldige tijd te hebben', wat in feite vriendschap is in onze boeken. Dat was ook niet de enige keer dat de twee dichtbij kwamen. Een paar jaar later werkten Khloe en Britney samen aan de X Factor USA, wat hen weer wat dichter bij elkaar bracht. Khloe Kardashian ging zelfs zo ver om over Britney te zeggen: "Ik ben eigenlijk verbaasd over hoe eerlijk ze is in de show. Ik dacht dat ze rustiger en gereserveerder zou zijn, ik denk dat ze hysterisch is.” Hoewel dat niet noodzakelijkerwijs een relatie op BFF-niveau is, bevestigt het zeker dat ze een soort van vriendschappelijke relatie hebben.

Is het verkeerd om te zeggen dat Britney Spears en Khloe Kardashian beste vrienden zijn? Ja absoluut. Maar het is niet verkeerd om te zeggen dat ze een vriendschap hebben, ook al is die vriendschap niet per se de sterkste in de wereld. Spears is momenteel vrij beperkt met het aantal mensen waarmee ze contact heeft. Tussen de strijd om het conservatorium en de quarantaineregels staan informele hangouts niet bovenaan het spelplan van Britney. Dit maakt het een beetje moeilijker om te beoordelen of zij en de Kardashian-clan echt dichtbij zijn. Historisch gezien gaan de connecties tussen de vrouwen terug tot het begin van de jaren 2000. Meer momenteel lijkt het erop dat Khloe Kardashian de enige is die contact heeft gehouden met Britney Spears, zelfs op een basisniveau. Ze hebben een handvol keren rondgehangen, waaronder met name tijdens een Nicki Minaj-concert. Het feit dat ze aan een handvol projecten hebben samengewerkt, helpt ook, waaronder de X-Factor. Hoewel ze misschien niet ongelooflijk dichtbij zijn, weten we zeker dat Britney Spears het niet erg zou vinden om in te checken door haar vriend Khloe Kardashian; zelfs als Kim K niet meer op de foto staat, kan haar zus dat zeker zijn!

Aanbevolen: