Waar staan Kanye West en ex Amber Rose vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staan Kanye West en ex Amber Rose vandaag?
Waar staan Kanye West en ex Amber Rose vandaag?
Anonim

Kanye West en Amber Rose waren ooit een item, maar het is 10 jaar geleden dat het duo uit elkaar ging en Amber heeft nog steeds veel te zeggen! Hoewel we Kanye West allemaal kennen als een lyrisch genie, en manlief van Kim Kardashian, weten vroege fans van de rapper alles wat er te weten v alt over zijn relatie met Amber Rose. Het duo begon voor het eerst met daten in 2008 en deed dat 2 jaar! Amber Rose was Kanye's date bij de 'Video Music Awards' van 2009 waar hij Taylor Swift onderbrak tijdens haar dankwoord.

Dit was een cruciaal moment voor de twee, en hoewel geen van de twee besprak of het evenement in 2009 een rol speelde in hun splitsing in 2010, denken fans dat dit zeker het geval is! Hoewel de twee al meer dan tien jaar niet samen zijn, heeft Amber Rose al die tijd de slepende effecten van haar relatie met Kanye West gevoeld, en ze deelt het allemaal uit!

Hebben Amber en Kanye nog steeds ruzie?

Hoewel veel exen hun verschillen kunnen overwinnen en vrienden kunnen blijven, kan hetzelfde niet gezegd worden van Kanye West en Amber Rose. Nadat ze hun relatie in 2008 begonnen, ging het duo iets meer dan 2 jaar uit voordat ze ermee stopten in 2010. Amber ging later op date met rapper, Wiz Khalifa in 2011, en de twee waren een jaar later verloofd en getrouwd door 2013. Wiz en Amber delen hun zoon, Sebastian Taylor Thomaz, en hebben een geweldige relatie waarin ze co-ouder zijn. Hoewel Amber en Wiz het kalm hebben gehouden, kan haar relatie met Kanye niet verder daarvan af zijn.

Nadat er in 2010 een einde aan kwam, transformeerde Amber Rose in materiaal voor Kanye West om te gebruiken voor toekomstige songteksten, inspiratie voor muziekvideo's en tirades die Amber hebben verontwaardigd. De Kardashians zijn ook in een vete terechtgekomen met Amber Rose om verschillende redenen, maar met wie hebben de Kardashians geen ruzie gemaakt? Nu er meer dan een decennium is verstreken, is Amber Rose openhartig over het 'pesten' dat ze de afgelopen 10 jaar van Kanye West heeft ontvangen.

Amber verscheen deze week op het YouTube-kanaal 'No Jumper' van deze week, waar ze heel openhartig was over haar relatie met Kanye, en hem later beschuldigde van het tien jaar lang pesten van haar! Een keer herinnert Amber zich levendig dat Kanye haar dissed in 2015 toen Kanye op de radioshow 'The Breakfast Club' verscheen en beweerde dat hij '30 douches' moest nemen nadat de twee uit elkaar gingen. Amber herinnerde zich ook de constante opgravingen die West zou hebben over haar lichaam en seksualiteit.

"Hij noemde me net een prostituee tijdens zijn bijeenkomst", zei Amber. "Hij noemde me 10 jaar later een prostituee. Laat me gewoon met rust", vervolgde ze. Het is duidelijk dat Amber Kanye alleen bespreekt wanneer een interview hem ter sprake brengt, maar ze onthoudt zich er koste wat kost van om over de rapper te praten en wil gewoon hetzelfde respect terug, en dat nemen we haar niet kwalijk!

Aanbevolen: