Fans nemen het Instagram-account van Sam Asghari over en eisen te weten waar Britney is

Inhoudsopgave:

Fans nemen het Instagram-account van Sam Asghari over en eisen te weten waar Britney is
Fans nemen het Instagram-account van Sam Asghari over en eisen te weten waar Britney is
Anonim

Sam Asghari en Britney Spears zijn al geruime tijd aan het daten en hij wordt de laatste tijd veel onderzocht, gezien Britneys bizarre online gedrag. Velen hebben hem zelfs beschuldigd van het overnemen van haar sociale media-account… en haar leven.

Een recente video van Asghari toont de personal trainer die nauw betrokken is bij zijn trainingsroutine, waardoor zijn ongelooflijk fit lichaam volledig wordt getoond zodat de wereld het kan zien. Asghari gaat zwaar in zijn persoonlijke beestmodus en is de definitie van fysieke fitheid, en het lijdt geen twijfel dat deze ongelooflijke post wonderen zal doen voor het vergroten van zijn fanbase en zijn bedrijf.

Hoewel hij gefocust leek op zijn eigen promotie, hadden de fans van zijn vriendin andere dingen in gedachten. Britney Spears fans namen zijn account over en plaatsten hun bezorgdheid over de popster en keken naar Asghari voor antwoorden.

Vergeet Sam, waar is Britney?

Mensen lijken zich niets aan te trekken van Sam Asghari's ultrafit lichaam en superintensieve trainingsroutine. Zijn account is volledig overgenomen door fans die zich zorgen maken over het welzijn van Britney Spears. Ze is nu al meer dan een week opvallend afwezig op sociale media, wat hun bezorgdheid over haar veiligheid heeft vergroot. Fans denken dat Sam alle antwoorden heeft die ze nodig hebben over Britney Spears, en ze zijn van plan hem te overstelpen met berichten totdat hij nuttige informatie uitspuugt.

Mensen willen weten waar Britney is en raken gefrustreerd door de spelletjes die Sam Asghari speelt. Hij plaatst regelmatig berichten op sociale media, zodat ze weten dat hij al deze berichten ziet, maar hij geeft geen reacties of informatie over het welzijn van Britney.

Fans vragen om antwoorden

Britney-fans zijn op Asghari en hebben geen tolerantie voor zijn trainingsvideo's. Ze kwamen meteen ter zake op zijn Instagram-pagina met een stortvloed aan berichten en vragen waar ze aandacht aan wilden besteden. Het commentaar begon met; "WHERE IS BRITNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", en anderen vielen in met "Britney's handler". Een woedende fan riep hem met de opmerking; "Waar is je vriendin. Als Whitney Simmons en Kris Gethin kunnen reageren op mijn opmerkingen, dan kun jij dat toch ook, je bent niet zo populair?"

Een snelle scroll van het commentaargedeelte op Sam's pagina onthult dat hij nu wordt bekeken door mensen over de hele wereld, maar zijn keiharde spieren zijn helemaal niet het onderwerp van interesse. Zijn pagina wordt overspoeld met FreeBritney-berichten en bezorgde burgers die het einde van haar conservatorschap eisen.

In de ogen van Britney Spears-fans wordt Sam Asghari niet gezien als een ster of beroemdheid - hij is de persoon geworden die geïnteresseerd is in het blootleggen van de waarheid achter wat er met Britney Spears is gebeurd.

Aanbevolen: