Miley Cyrus laat 'Plastic Heart' vallen met zelfvernederend commentaar

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus laat 'Plastic Heart' vallen met zelfvernederend commentaar
Miley Cyrus laat 'Plastic Heart' vallen met zelfvernederend commentaar
Anonim

Miley Cyrus heeft zeker een lange weg afgelegd sinds haar dagen als Hannah Montana. Haar buurmeisje-imago is al lang verlaten en fans hebben Miley leren kennen als een gedurfde, brutale, zelfverzekerde vrouw die lacht bij tegenslag. Ze is onbeschaamd trouw aan zichzelf en laat nooit iemand haar in de weg staan.

Ze heeft een reeks relatiebreuken en relatieproblemen meegemaakt terwijl ze onder toezicht van het publiek stond, en is er altijd in geslaagd om op de een of andere manier terug te komen. Ondanks dit alles is Miley Cyrus hit na hit blijven uitbrengen en blijft ze op een zeer herkenbare manier volledig betrokken bij haar fans. Ze stra alt zelfvertrouwen uit, iets dat goed wordt ontvangen door haar volgers, maar de kans is klein dat ze deze keer iets te ver is gegaan.

Is dit wat Miley Cyrus van zichzelf denkt?

Hoewel haar fans zowel dankbaar als enthousiast zijn over de release van Miley's nieuwe album, Plastic Hearts, zijn ze even bezorgd over een deel van de berichten die erin te vinden zijn.

Een recent Instagram-bericht toont Miley die zich op een schurende manier gedraagt, en de woorden die op het scherm verschijnen, zorgen ervoor dat meer dan een paar fans hun wenkbrauwen fronsen bij de inhoud. Fans worden getrakteerd op een aantal geweldige geluiden in deze post, maar zonder enige waarschuwing flitsen zinnen als "I ruin everything'" op het scherm, boven een afbeelding van Miley Cyrus. Dit wordt onmiddellijk gevolgd door een videoclip van Miley die haar shirt verleidelijk optilt en de camera laat flitsen. De woorden op dat shirt zijn "Bh, Bh, Bh."

Is dit echt wat Miley Cyrus van zichzelf denkt? Fans willen weten wat de betekenis is achter de titel van het album; Plastic Harten.

Zelfvernietigend

Het is mogelijk dat critici en haters hun tol hebben geëist van Miley Cyrus. Het is ook mogelijk dat ze gewoon naar ze uitha alt als een manier om sterk te blijven en zichzelf te beschermen tegen hun trollen.

Haar nieuwe album lijkt een schreeuwende boodschap te zijn over hoeveel woede ze voelt over de algemene perceptie die mensen van haar hebben, en kan ook licht werpen op hoe ze zichzelf ziet. Haar onlangs uitgebrachte single is getiteld Hate Me en de teksten in dat nummer omvatten; "Ga je gang, je kunt zeggen dat het mijn schuld is", "Ik weet dat ik niet aan je denk" en "Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik dood zou gaan, ik hoop dat al mijn vrienden dronken en high worden." Niets van dit alles lijkt een gezonde weergave te zijn van haar huidige gemoedstoestand, en fans beginnen zich af te vragen of ze in orde is. De zelfhaat, zelfdestructieve en zelfdestructieve taal is een heleboel negativiteit om in je op te nemen.

Het album is tot nu toe goed ontvangen door fans, maar de inhoud blijft enigszins twijfelachtig in de hoofden van veel fans.

Aanbevolen: