Hoe de makers van 'The Office' Steve Carell eerden toen hij de show verliet

Inhoudsopgave:

Hoe de makers van 'The Office' Steve Carell eerden toen hij de show verliet
Hoe de makers van 'The Office' Steve Carell eerden toen hij de show verliet
Anonim

Toen Steve Carell The Office verliet, was niets meer hetzelfde. Hoewel veel fans nog steeds van de show hielden, waren de meesten het erover eens dat er een enorm gat in zat vanwege het feit dat Michael Scott er niet meer was. Zelfs de overgrote meerderheid van de beste afleveringen van The Office, volgens IMDB, bevat Michael Scott nog steeds. Op geen enkele manier, vorm of vorm was Michael Scott van Steve Carell een van de slechtste personages op The Office.

De indruk die Steve Carell maakte op de NBC-sitcom is behoorlijk verbazingwekkend, gezien het feit dat zoveel andere grote acteurs probeerden de rol te krijgen die Steve uiteindelijk speelde. Steve's energie en de vriendschappen die op de set werden gesloten, waren ook een reden waarom de makers van de show een heel speciale manier wilden vinden om hem te eren toen hij besloot te vertrekken.

Dit is de zeer speciale eer die ze voor hem hebben gemaakt, waardoor hij uiteindelijk bij hen bleef, ook al was hij doorgegaan met andere projecten…

De laatste dag was wreed voor hem

Volgens een mondelinge geschiedenis van The Office door Uproxx was de laatste week van het filmen voor Steve Carell enorm emotioneel. In zijn laatste aflevering konden alle personages hun één-op-één-tijd hebben met Michael Scott, dus in feite kon iedereen afscheid nemen van de man met wie ze jarenlang hadden samengewerkt…

Steve Carell beschreef de hele ervaring als "emotionele marteling".

"Het was bijna meer dan ik had verwacht … Ik had [tot ziens] scènes met iedereen in de cast en het was emotionele marteling … het was alsof het gewoon vol emotie was en, en vreugde en verdriet en nostalgie. Maar het was ook echt mooi. Ik zou het leuk vinden om alleen die aflevering te doen, omdat ik daardoor een soort finaliteit met iedereen kon hebben, "legde Steve uit.

Maar dit was slechts een van de manieren waarop de makers, schrijvers, crew en cast Steve Carell het grote afscheid hebben gegeven dat hij verdiende. Iets anders wat ze voor hem deden was heel bijzonder. Ze verleenden hem een zeer, zeer unieke eer die zelden voorkomt in de film- en televisie-industrie.

De makers van het kantoor 'met pensioen' zijn positie op de oproeplijst

Net zoals hoe de NHL een rugnummer terugtrekt ter ere van een voormalige speler, besloten de makers van The Office om de eerste positie op de call-sheet te veroveren om Steve te eren.

Voor degenen die het niet weten, het oproepformulier in de informatie die de cast en crew elke dag voor het filmen krijgen om mensen te laten weten wat er op de set gaat gebeuren, waar het zal zijn, hoe laat het zal zijn daar, en welke acteurs aanwezig zijn. De leads op een show krijgen altijd de posities 'Number 1', '2' en '3'. In wezen komen de nummers overeen met de status op de show. Maar meestal, wanneer die acteur een show verlaat, of zelfs een film afsluit, komen verschillende acteurs hoger op de lijst en claimen die positie op het blad.

Maar dat gebeurde niet toen Steve Carell The Office verliet.

In het boek "The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000s", legde line producer Randy Cordray uit hoe ze besloten dat ze niet wilden doen alsof Steve's personage dood was en nooit meer terug zou komen.

"We hebben besloten dat we Michael Scott niet vermoorden", zei Randy Cordray. "Hij was alleen maar aan het verhuizen naar Boulder met Holly, dus hebben we besloten om de nummer één aanduiding op het oproepformulier te schrappen."

Steve ontdekte dit op de Wrap Party

Wat is een betere plek om meer te weten te komen over een eer als deze dan op een plek waar je helemaal dronken van wordt? Als de wrap party niet emotioneel genoeg was voor Steve en de cast, moet de onthulling over het terugtrekken van de eerste positie op de callsheet hen over de rand hebben gestuurd.

"Steve, we zullen je nooit vergeten", zei Randy Cordray op het wrap-party. "En we hopen dat je ons nooit zult vergeten. Dit is een kleine blijk van onze genegenheid voor jou. We schrappen je nummer op het oproepformulier. Het zal vanaf vandaag nooit meer door iemand anders dan Steve Carell worden gebruikt op kantoor."

Net zoals de NHL sterft, onthulde Randy een hockeyshirt met Steve's nummer erop. Het werd ondertekend door de hele cast en crew.

"Vanaf nu tot de dag dat je terugkomt, beginnen al onze telefoonlijsten met nummer 2. En dat was, voor zover ik weet, nog nooit eerder gedaan in de geschiedenis van Hollywood."

Misschien heeft hij gelijk… het is zeker heel ongebruikelijk.

Nadat Steve wegging, werd de 2-positie ingenomen door Rainn Wilson van Dwight, in tegenstelling tot de overtuiging dat John Krasinski of Jenn Fischer, die respectievelijk Jim en Pam speelden, een hogere status verdienden in de sitcom.

Aanbevolen: