Dit is waarom Steve Carell het kantoor verliet

Dit is waarom Steve Carell het kantoor verliet
Dit is waarom Steve Carell het kantoor verliet
Anonim

Michael Scott (gespeeld door Steve Carell) was de sympathieke, gekke baas waar alle fans van gaan houden tijdens het kijken naar The Office. Zijn plotselinge vertrek uit de show in seizoen 7 liet een leegte achter die niemand kon opvullen. Recent nieuws over het vertrek van Carell dook weer op, waaruit bleek dat hij mogelijk gedwongen was de show te verlaten.

In een nieuw boek gepubliceerd door Andy Greene getiteld The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000s onthulde dat Carell nooit van plan was de show te verlaten. Eerdere bemanningsleden die aan de show werkten, vertelden Greene over het vertrek van Carell en hoe NBC-managers hem dwongen de serie te verlaten.

Volgens een artikel gepubliceerd door Collider, verklaarde Carell in een BBC-interview in april 2010 dat seizoen 7 waarschijnlijk mijn laatste jaar zou zijn. Toen NBC geen reactie kreeg op het vertrek van hem, deed hij de mogelijkheid overwegen. De boomoperator en geluidsmixer van de show, Brian Wittle, zei dat Carell niet op de hoogte was gesteld van de status van zijn contract.

Kim Ferry, die een haarstylist was voor The Office, zei dat Carell niet klaar was om de show te verlaten.

“Hij wilde de show niet verlaten. Hij had het netwerk verteld dat hij voor nog een paar jaar zou tekenen. Hij vertelde zijn manager en zijn manager nam contact met hen op en zei dat hij bereid is een nieuw contract te tekenen. En de deadline kwam voor toen [het netwerk] hem een aanbod moest doen en het verstreek en ze hem geen aanbod deden. Dus zijn agent zei: 'Nou, ik denk dat ze je om de een of andere reden niet willen verlengen.' Dat was krankzinnig voor mij. En tegen hem, denk ik, 'zei Ferry.

Afbeelding
Afbeelding

Ferry voegde ook toe: "[Carell] zei: 'Kijk, ik heb ze gezegd dat ik het wil doen. Ik wil niet weggaan. Ik begrijp het niet.' Het is gewoon verbijsterend hoe dat is gebeurd. En ik voel me slecht omdat ik denk dat veel mensen denken dat hij de show op eigen verdienste heeft verlaten en het is absoluut niet waar. Ik zeg het je. Ik was daar. Hij wilde heel graag blijven. En het verwoestte ons allemaal omdat hij het hart van onze show was.”

GERELATEERD: 12 De kantoormomenten die verrassend ongeschreven waren

Volgens een artikel gepubliceerd door IndieWire, vertelde castingdirecteur Allison Jones aan Greene: "Ik herinner me dat hij nog een seizoen zou doen en dat NBC, om welke reden dan ook, geen deal met hem zou sluiten. Iemand heeft hem niet genoeg betaald. Het was absoluut stom. Ik weet niet wat ik daar anders over moet zeggen. Gewoon stom."

In het boek merkte Greene op dat NBC bezig was met een wisseling van president en CEO terwijl Carell onderhandelde over zijn contract. De toenmalige president was Jeff Zucker. Toen hij NBC verliet, nam Bob Greenblatt het over.

GERELATEERD: Jenna Fischer ontkracht 'The Office'-theorieën over 'Office Ladies'-podcast

De producer van The Office Randy Cordray vertelde Greene dat Greenblatt "niet zo'n grote fan van The Office was als we hadden gewild. Hij nam The Office als vanzelfsprekend aan.” Cordray is van mening dat Carell zou zijn teruggekeerd voor seizoen 8 als NBC erop aandrong dat hij zou blijven. De producent zei: "Als je niet wordt gerespecteerd en je krijgt zelfs geen contract aangeboden of een discussie over een toekomstig contract, dan ga je verder."

De show ging twee seizoenen door na het vertrek van Carell. De serie kwam tot een einde na seizoen 9, met een verrassende verschijning van Michael Scott in de laatste aflevering.

Aanbevolen: