Fans zeggen dat Jennifer Lopez Beyoncé al jaren kopieert

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Jennifer Lopez Beyoncé al jaren kopieert
Fans zeggen dat Jennifer Lopez Beyoncé al jaren kopieert
Anonim

Ze zitten al sinds eind jaren '90 in de muziekindustrie, en hoewel er nooit een rivaliteit is geweest tussen Beyonce en Jennifer Lopez, hebben fans gemerkt dat de laatste haal veel inspiratie uit de hitmaker "Ring The Alarm" - en mensen beginnen er genoeg van te krijgen.

Onlangs waren de Bey-hive woedend toen Lopez het podium sierde van de American Music Awards in november 2020, met exact dezelfde look die Bey had gedragen voor haar optreden met "Drunk In Love" op de 2014 Grammy Awards.

Om het nog erger te maken, Lopez, die $ 400 miljoen waard is, had zelfs hetzelfde kapsel, wat het maar al te duidelijk maakte dat ze zeker was geïnspireerd door Bey's show-stoppende optreden - maar deze gelegenheid was niet de eerste keer dat ze 'Yonce' had 'gekopieerd'.

Jennifer Lopez kopieert Beyonce

Beyonce's fans waren niet blij toen Lopez het podium betrad bij de AMA's in een doorschijnende bodysuit die identiek was aan degene die Beyonce in 2014 bij de Grammy's had gedragen.

De moeder van twee bracht een mengelmoes van hits terwijl ze Maluma verleidde met haar sexy danspasjes, maar zelfs haar perfect gechoreografeerde danspasjes konden J. Lo niet redden van de reactie die ze uiteindelijk op sociale media kreeg.

"Jennifer Lopez kopieerde Beyoncé's Drunk In Love-uitvoering van top tot teen tijdens de AMA's toen ze optrad", schreef een fan op Twitter, er duidelijk van overtuigd dat de hele look van Bey was gekopieerd. “Haar, verlichting, stoel, outfit. Alsof ze niet eens probeerde iets anders te doen. Ik ben haar zo zat.'

Een andere persoon kwam tussenbeide en voegde toe: Zondag @ AMA Jennifer Lopez heeft Beyonce's optreden uit 2014 duidelijk opgelicht, van de outfit tot haar, dans, verlichting - hey Lopez kun je je eigen look niet vinden?

“Misschien zoiets als mijn kettingschakel op deze foto? Dacht je echt dat niemand zich 6 jaar geleden zou herinneren wat Beyoncé was?”

Een derde bleef Beyonce verdedigen en benadrukte dat Lopez concepten van de "Naughty Girl"-zangeres niets nieuws was.

“Jennifer Lopez kopieert Beyoncé al jaren. Maar ik ben oprecht in de war hoe ze dacht dat ze weg kon komen met die uitvoering, verdomd goed wetende dat Bey exact hetzelfde kapsel en dezelfde outfit droeg voor haar optreden in 2014 bij de Grammy's. Ze is zo afgezegd.'

Een snelle zoekopdracht van Google Afbeeldingen met beide sterren op het zoektabblad zal tientallen foto's opleveren waarop het paar identieke outfits draagt - soms had Beyonce het eerst gedragen, terwijl bij andere gelegenheden Lopez het ensemble het eerst rockte.

Sindsdien wordt gezegd dat de periode waarin Bey en J. Lo vaak werden betrapt terwijl ze vergelijkbare outfits droegen, uitsluitend te wijten was aan het feit dat ze ooit hetzelfde team van stylisten deelden, die beide artiesten zouden koppelen aan vergelijkbare of identieke kleding.

En hoewel dat meestal het geval was in de late jaren '00, maakte Lopez misschien een opvallend vergelijkbare outfit aan die Beyonce zes jaar eerder bij de Grammy's had gedragen, maakte ze het feit dat deze twee ooit bekend stonden als één keer te vaak gezien in dezelfde ensembles.

Beyonce en Lopez woonden de 2015 Vanity Fair Oscar Party bij, georganiseerd door Graydon Carter, en de twee poseerden zelfs samen voor een foto, dus de kans op een vete tussen hen lijkt vrij klein.

En hoewel velen het oneens waren met de zangeres "All I Have" die een soortgelijke outfit droeg als Beyonce voor haar meest recente optreden, moet worden opgemerkt dat andere mensen benadrukten dat ze de situatie niet als een groot probleem zagen deal op welke manier dan ook.

Artiesten worden immers voortdurend door elkaars werk geïnspireerd, dus als Lopez kort, nat haar wilde rocken voor een optreden, terwijl het er zeker uitziet alsof ze werd beïnvloed nadat ze waarschijnlijk Bey in het middelpunt van de belangstelling had zien staan de Grammy's in 2014, zou dat niet per se betekenen dat ze haar branchegenoot 'kopieer'.

In het verleden is Lopez ook beschuldigd van het stelen van werk van andere artiesten, waaronder R&B-zanger Ashanti, wiens zang berucht werd achtergelaten op de 51-jarige single "I'm Real" met rapper Ja Rule.

Het nummer, dat werd geschreven door Ashanti, werd later aan Lopez overhandigd op basis van een beslissing van haar toenmalige platenlabel Murder Inc.

Lopez's nummer, "Play", hoort ook zang van Christina Milian in het refrein. Blijkbaar was het nummer ook bedoeld voor de laatste, maar na discussies achter de schermen mocht J. Lo het nummer behouden terwijl hij vreemd genoeg besloot om ook de stem van Milian op het nummer te houden.

Gezien de staat van dienst van Lopez, heeft ze zeker een reputatie opgebouwd voor het "stelen" van het werk van anderen, maar zou je deze gelegenheden beschouwen als geïnspireerd door andere artiesten, of is dit een geval van te lui zijn om origineel te zijn ?

Aanbevolen: