Kylie Jenner en Stormi's leukste momenten in 2020

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner en Stormi's leukste momenten in 2020
Kylie Jenner en Stormi's leukste momenten in 2020
Anonim

Stormi Webster is beleefd en gedraagt zich bewonderenswaardig terwijl ze haar lied over geduld zingt. Hoewel haar moeder Kylie Jenner foto's en video's van haar grotendeels privé houdt, heeft ze het afgelopen jaar een aantal lieve mama-en-mij-momenten gedeeld. Of ze nu outfits matchen of bakken, fans kunnen geen genoeg krijgen van hun band.

In de keuken met Stormi

Kylie en Stormi droegen bijpassende Snoopy-pyjama's voor hun eerste kookvideo van 2020 op Halloween. De video begint met Stormi die haar moeder aanspoort om naar de camera te kijken, en de overdaad aan schattigheid ging vanaf daar verder.

Kijkers zagen hoe de maker van Kylie Cosmetics haar dochter op haar eigen rommelige manier koekjes liet versieren. Ze bekritiseerde Stormi niet omdat ze beslag op het aanrecht had gemorst of te veel hagelslag had toegevoegd.

In feite bleef Stormi beleefd terwijl ze plezier beleefde aan het maken van herinneringen met haar moeder. Een van Kylie's abonnees schreef: "Kunnen we ons realiseren hoe slim Stormi is? Ze zegt letterlijk volledige zinnen op 2-jarige leeftijd."

We kunnen die keer dat Kylie deelnam aan de TikTok-uitdaging niet weglaten, waarbij ouders op de schoot van hun kinderen lagen en kijken of ze hen troosten. Kylie plaatste de video op haar Instagram en het bezorgde 50 miljoen kijkers een intense hoeveelheid babykoorts.

Stormi klopte op haar moeders hoofd en fluisterde: "Wees niet bang mama", in haar oor. We zouden kunnen huilen van het zorgzame hart dat Kylie in haar kleine meisje koestert.

Kerstmis en het nummer 'Patience'

Kylie plaatste weer een TikTok-trend en testte Stormi's geduld. Ze zette een schaal met M&M's voor Stormi neer en verliet de kamer terwijl haar videocamera aan het rollen was om te zien of ze zou proberen een snoepje te sluipen.

Stormi zat met haar handen in haar schoot terwijl ze probeerde zichzelf af te leiden van de chocolade. Toen sprong ze even naar voren en begon toen een lied te zingen over geduld. Cue de 'aw's en moet haar zang opnieuw spelen.

Ze hielden ook hun baktraditie bij toen Kerstmis ronddraaide. Ze droegen deze keer Grinch-pyjama's en maakten cupcakes.

Kylie laat Stormi duidelijk het belang van vertrouwen en verbale bevestigingen zien, aangezien Stormi haar moeder mooi bleef noemen. Kylie beantwoordde het oprechte compliment en zorgde ervoor hoe slim Stormi is.

Aanbevolen: