Kim Kardashian West maakte loungewear cool in 2020

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian West maakte loungewear cool in 2020
Kim Kardashian West maakte loungewear cool in 2020
Anonim

Kim Kardashian West heeft de manier waarop mensen naar shapewear kijken echt veranderd met haar SKIMS-lijn. Het toevoegen van loungewear aan de mix heeft het merk en zijn positieve reputatie alleen maar verder versterkt. De loungewear van SKIMS is simplistisch en toch sexy. Het geeft vrouwen niet het gevoel dat ze hun lichaam moeten verbergen en ze moeten veranderen in een ideaal silhouet.

Loungewear Begin

Sommige van de gezellige artikelen van de merken zijn volledig uitverkocht, terwijl andere zo in trek zijn dat ze een wachtlijst nodig hebben om het product te bestellen zodra het weer op voorraad is. Prijzen zijn iets boven de gemiddelde veronderstelde betaalbaarheid, maar zijn gerechtvaardigd vanwege hun kwaliteit.

In een creatieve video met Net-A-Porter mixte en matchte Kardashian West enkele stukken om kijkers te laten zien hoe ze ze kunnen stylen voor een dagelijkse look.

"Ook al is dit SKIMS-rompertje een basic", zei ze terwijl ze naar haar beige top met lange mouwen gebaarde, "het is zo comfortabel. Ik kan het dragen als de kinderen rondrennen."

Er staan tientallen SKIMS-recensievideo's op YouTube en kopers zijn over het algemeen verbluft door het vertrouwen dat ze voelen in de gepolijste bijpassende sets en individuele items.

Zero kopers spijt

Populaire YouTuber Allyiah's Face plaatste een eerlijke recensie en was dol op de stukken die ze kocht. Haar combinatie van witte h alter crop top en bikershort was weliswaar opgerold op haar dijen, maar ze vertelde dat het het comfort van de outfit niet afnam.

De Waffle Loungewear-collectie is in oktober van dit jaar uitgekomen en fans smeken nu al om nieuwe voorraden. In een YouTube-video waarin de lijn wordt getoond, ging een klant zo ver dat hij de wafelstukjes het meest comfortabele ding ter wereld noemde.

De moeder van vier heeft een comfortabele modellijn gecreëerd waardoor de dragers zich nog steeds sexy voelen. Dat is een moeilijke strijd om te overwinnen, maar lovende recensies hebben alle nodige uitleg gegeven.

SKIMS brengt zelfs nog een nieuwe collectie uit genaamd Body Basics, die Kardashian-West aankondigde op haar Instagram, Ze vertelde enthousiaste klanten over de aankomende kleding: "Slanke en nauwsluitende foundations gemaakt om glad te strijken en laagjes te laten vallen in 7 stijlen, 5 kleuren en in de maten XXS - 4X op dinsdag 5 januari om 9.00 uur PT / 12 PM ET exclusief op SKIMS. COM. Schrijf u nu in op de wachtlijst om vroege toegang tot de winkel te krijgen."

Aanbevolen: