Wat is er echt gebeurd tussen Bradley Cooper en Lady Gaga?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Bradley Cooper en Lady Gaga?
Wat is er echt gebeurd tussen Bradley Cooper en Lady Gaga?
Anonim

In 2018 maakten Bradley Cooper en hitmaker Lady Gaga de vierde versie van A Star is Born. Het uitgangspunt is hetzelfde in alle films, maar Bradley en Gaga brachten zeker een nieuwe flair naar het grote scherm, en het werkte aangezien de film wereldwijd $ 436 miljoen opbracht, wat een hele prestatie is met hun budget van $ 36 miljoen en zo.

Het iconische duo gaf niet alleen een van de beste optredens op het scherm, maar ze leverden ook een Oscar-winnend nummer, 'Shallow'! Met Lady Gaga en Bradley Cooper die zo dichtbij kwamen, begonnen fans zich af te vragen of er meer was tussen de twee dan ze leidden.

Nou, misschien was er en misschien niet! Laten we eens kijken naar wat er echt is gebeurd tussen Bradley Cooper en Lady Gaga.

Bijgewerkt op 28 juni 2021, door Michael Chaar: Lady Gaga en Bradley Cooper deden geruchten ontstaan over hun mogelijke romance tijdens het filmen van A Star Is Born, maar Gaga maakte het was duidelijk dat de geruchten gewoon niet waar waren. Hoewel de beweringen werden afgewezen, splitste Gaga zich destijds af van Christian Carino en eindigde de relatie van Bradley Cooper met supermodel, Irina Shayk, maanden na zijn stomende Oscar's optreden met Gaga. Vandaag viert Lady Gaga meer dan een jaar met haar nieuwe vriend, Michael Polansky. Wat Bradley Cooper betreft, de acteur is vrijgezel en heeft zijn goede wensen uitgesproken aan Irina, die met rapper Kanye West is gaan daten.

Heeft Lady Gaga en Bradley Cooper een date gehad?

Er hing elektriciteit in de lucht toen Bradley Cooper en Lady Gaga elkaar voor het eerst ontmoetten toen Gaga auditie deed voor de rol van Ally in A Star is Born.

Ze vertelde Time Magazine: Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, voelde ik een geestverwant in hem. En zodra ik hem hoorde zingen, stopte ik dood in mijn tracks. Ik wist dat hij een rockster kon spelen. Eigenlijk is hij de enige acteur ter wereld die deze zou kunnen spelen.'

Lady Gaga prees haar mede-ster over hoeveel hij in haar zag. Gaga, die later het gezicht werd van het iconische 'er kunnen 100 mensen in een kamer'-citaat, als een manier om uit te drukken hoeveel geluk ze had dat Bradley in haar geloofde.

Tijdens de hele film delen Ally en Jack, gespeeld door de 'Born This Way'-zanger en de regisseur van de film, Cooper, nogal wat scènes gevuld met tedere liefde en zorg, waardoor velen zich afvragen wat er werkelijk gebeurde achter de schermen tussen deze twee.

Alsof hun optreden op het scherm nog niet genoeg was, deelden Lady Gaga en Bradley Cooper een heel speciaal moment met het uitvoeren van hun hit 'Shallow' tijdens de Academy Awards 2019, waarmee ze nog meer olie op het vuur gooiden.

Een rapport van Life & Style beweerde dat Cooper en Gaga inderdaad een "romantiek" hadden. Omdat ze op dat moment met andere mensen aan het daten waren, deden ze er alles aan om het laag te houden. Als de geruchten kloppen, zou Lady Gaga veel harder zijn gevallen dan Cooper voor haar deed. Dat mysterieuze wezen, "een niet nader genoemde" bron, zei dat Gaga dacht dat Cooper "de ware" zou kunnen zijn. Daar stopt het echter niet! Vermoedelijk dacht ze dat hij er ook zo over dacht. De bron vertelde verder: "Lady Gaga viel hals over kop voor Bradley tijdens het filmen en promoten van A Star is Born."

Zou het allemaal voor publiciteit zijn geweest?

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/BucFbLchv6z/[/EMBED_INSTA]Ondanks de geruchten maakten de gezichten van A Star Is Born, Gaga en Bradley duidelijk dat er geen waarheid achter elk van hen. Lady Gaga besprak hun gedwongen romance, als een manier om hun karakters volledig op zich te nemen en hun relatie met kijkers te leveren. Gaga ging kort na het sexy optreden bij de Oscars naar Jimmy Kimmel Live. Natuurlijk, waar hij hun wenkbrauwverhogende optreden ter sprake bracht. Lady G. zette haar meest ernstige gezicht op en rolde merkbaar met haar ogen en zei dat geruchten over een romance tussen haar en Cooper gewoon niet waar waren. Ze zei: “Ja, mensen zagen liefde, en raad eens? Dat is wat we wilden dat je zag,” ging ze verder: “['Shallow'] is een liefdeslied, A Star Is Born is een liefdesverhaal. Het was zo belangrijk voor ons allebei dat we de hele tijd verbonden waren… Als je liefdesliedjes zingt, is dat wat je wilt dat mensen voelen, "zei Gaga, en dat is precies wat ze deden.

Met wie zijn ze nu aan het daten?

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CKfuBDosAuZ/[/EMBED_INSTA]Tijdens de piektijd van A Star Is Born had Gaga het net verbroken met haar ex-vriend, Christian Carino. Wat Cooper betreft, hij was bij supermodel Irina Shayk, maar sindsdien is hij ook van haar gescheiden. Shayk, die naar Kanye West leek te verhuizen, sprak zich nooit uit over de geruchten, maar fans zijn er zeker van dat ze ze niet leuk vond. Lady Gaga heeft nu een relatie met Michael Polansky, met wie ze al bijna 2 jaar samen is ! Wat Bradley betreft, de acteur is zeker vrijgezel en klaar om zich te mengen, vooral nadat hij naar verluidt flirtte met Jennifer Garner.

Aanbevolen: