Britney Spears-fans zijn blij dat 'de waarheid' over haar vader is onthuld

Britney Spears-fans zijn blij dat 'de waarheid' over haar vader is onthuld
Britney Spears-fans zijn blij dat 'de waarheid' over haar vader is onthuld
Anonim

De langverwachte Britney Spears documentaire is gisteravond eindelijk uitgezonden.

Framing Britney Spears verkende de donkere kant van de roem van de zangeres, van haar opkomst als kinderster tot haar instorting in 2007.

Sociale media prezen de documentaire voor het verkennen van het controversiële 13-jarige conservatorschap van haar vader, waarmee de FreeBritney-beweging werd gelanceerd.

De Grammy-winnende zangeres heeft een bittere strijd gevoerd met vader Jamie over wie haar leven zou moeten beheersen. Britney, 39, wil haar vader verwijderen als haar conservator.

De nieuwe film, werd geregisseerd door Samantha Stark en geproduceerd door The New York Times.

Het verscheen op Hulu deze vrijdag voordat het op FX werd uitgezonden.

Nadat Britney in 2007 instortte, verloor ze de voogdij over haar twee zonen en werd ze onder curatele gesteld van Jamie en een advocaat genaamd Andrew Wallet.

Een geïnterviewde in de documentaire, Jive Records marketing executive Kim Kaiman, beweerde dat Britney's vader niets te maken had met haar opvoeding en carrière.

"Het enige dat Jamie ooit tegen me zei was: 'Mijn dochter wordt zo rijk dat ze een boot voor me gaat kopen.' Dat is alles wat ik over Jamie ga zeggen, "zei Kim.

Kaiman verklaarde in de documentaire dat het Britneys moeder Lynn was die haar 'ondersteunde' tijdens haar opkomst.

Britney was pas 16 jaar oud toen haar "…Baby One More Time" haar in 1998 naar de wereldwijde popsuperster katapulteerde.

Ondertussen worstelde Jamie met verschillende persoonlijke problemen - drinken, een mislukte sportschoolzaak en een faillissementsaanvraag.

Maar die enerverende nacht toen ze in het ziekenhuis belandde - nadat ze zichzelf naar verluidt had opgesloten in een kamer met haar kinderen - veranderde alles.

Nadat ze ze niet aan haar ex-man Kevin had overgedragen zoals aangegeven, verloor de zangeres "Sometimes" het bezoekrecht aan haar kinderen.

Haar vader Jamie kreeg al snel het tijdelijke conservatorium dat permanent werd.

Britney-fans zijn aan het bijkomen van de documentaire en zijn blij dat de "waarheid eindelijk bekend is".

"Het conservatorium is belachelijk! Haar geld zou van haar moeten zijn om door te geven aan haar kinderen", schreef een fan.

"Hoe kan een multimiljonair megaster die slopende dans- en zangschema's uitvoert, worden beoordeeld als zo onbekwaam dat ze niet eens kan beslissen hoe ze een cent van haar geld uitgeeft? Haar vader is een monster!" een ander toegevoegd.

"Je kunt dit op geen enkele manier bekijken en het afmaken terwijl je denkt dat dit conservatorium geschikt is voor haar. Het is ZO duidelijk dat het bestaat omdat ze haar geld gewoon niet kunnen loslaten. Openlijk toegeven en de rechtbank vertellen het conservatorschap als een "hybride businessmodel" te zien??? Dat is absoluut verontrustend en schandelijk!" viel een derde in.

"Ik had geen idee dat Britney's vader er niet echt was voor haar opvoeding! Waarom zou hij nu zoveel controle hebben?" een vierde stemde in.

Aanbevolen: