Wat gebeurde er met Oliver en James Phelps na 'Harry Potter'?

Wat gebeurde er met Oliver en James Phelps na 'Harry Potter'?
Wat gebeurde er met Oliver en James Phelps na 'Harry Potter'?
Anonim

Net als hun personages in ' Harry Potter' lijken de acteurs die Fred en George Wemel spelen alles samen te doen; ze waren zo perfect gegoten. Broers en zussen James (Fred) en Oliver (George) Phelps zijn duidelijk heel dichtbij, maar ze bleven ook dicht bij de HP-franchise na de laatste film.

En hoewel Fred Weasley uiteindelijk van de kaart was in 'Deathly Hallows Part 2', mochten de tweeling de hele rest van de serie samen filmen. Maar wat gebeurde er daarna met hen?

Vandaag zijn Oliver en James in de dertig, en ze zijn allebei getrouwd. De vrouw van James is Annika en ze trouwden in 2016. Oliver was de eerste die het wist, met zijn lieftallige Katy in 2015. Maar hoewel ze duidelijk hun volwassen leven hebben omarmd, hebben ze de tovenaarswereld nog niet helemaal losgelaten.

Nou, laten we eerlijk zijn: ze zijn nooit echt opgehouden tweelingtovenaars te zijn. Net als de twee Wemels lanceerden James en Oliver een snoepmerk (het heet The Wizards Magic!) en worden momenteel gecrediteerd als directeuren van het bedrijf.

Het bedrijf verkoopt een enorm assortiment chocolaatjes die klinken alsof ze rechtstreeks uit een 'Harry Potter'-film kunnen komen, wat blijkbaar het algemene punt is. De broers werken ook samen met allerlei merken voor gespecialiseerde HP-merchandise, waaronder LEGO.

Natuurlijk zijn de broers ook erg actief bij Warner Bros., waar de Harry Potter-attractie blijft voortleven. De uitbreiding in The Wizarding World of Harry Potter was ook goed bezocht, waarbij de Phelps-tweeling zich bij Matthew Lewis, Evanna Lynch en Devon Murray voegde voor dat evenement in 2014. Maar daarna bezochten de broers de attractie en lijken ze er net zo dol op te zijn als fans.

Hoewel de broers nog steeds veel op elkaar lijken, zijn ze tegenwoordig waarschijnlijk gemakkelijker van elkaar te onderscheiden vanwege het feit dat James zijn haar heeft laten groeien. Hij is ook een beetje een atleet. Naast golfen, rent hij ook, heft hij gewichten op en fietst hij. Hij documenteert het ook allemaal op Instagram.

Beide broers hebben ook Cameo-accounts waar ze video's opnemen voor fans, dus ze zijn duidelijk erg betrokken bij hun fanbase. Kortom, de Phelps-tweeling zijn de onbezongen helden van de Harry Potter-franchise, zowel omdat ze dicht bij het universum blijven dat hen beroemd heeft gemaakt, terwijl ze ook net genoeg opgroeien om nog steeds goede rolmodellen te zijn voor de hordes fans die hen volgen.

Ze hebben ook licht geworpen op enkele belangrijke problemen met twee afzonderlijke podcasts (een in 2020 en een nieuwe gepland voor 2021). Zoals Dreuzelnet meldde, begonnen de broers met 'Double Trouble' en interviewden ze een heleboel beroemde mensen, waaronder hun castgenoten van HP.

Maar de volgende versie van hun talkshow heet 'Normal Not Normal' en nodigt kindsterren uit om hun ervaringen en gedachten te delen. Tot nu toe waren er in 2021 sterren als Mara Wilson (van 'Matilda'), Sasha Banks (WWE-worstelaar) en zelfs Katie Leung (Cho Chang van HP).

Fans kunnen niet wachten om te zien wat de Phelps-tweeling nog meer gaat doen!

Aanbevolen: