Britney Spears' moeder ontkent dat ze Columbus Short N-Word noemde in 2003

Britney Spears' moeder ontkent dat ze Columbus Short N-Word noemde in 2003
Britney Spears' moeder ontkent dat ze Columbus Short N-Word noemde in 2003
Anonim

Britney Spears’ moeder, Lynne Spears, heeft de beschuldigingen van Columbus Short heftig ontkend dat ze hem in 2003 het N-woord noemde.

Short, een voormalige achtergronddanseres voor de popster, heeft in zijn autobiografie Short Stories onthuld dat hij en Britney een romantische relatie hadden die haar ouders niet goedkeurden. Hij beweert dat hij een intieme avond met Britney heeft gehad tijdens een reis naar Rome, waar hij haar ouders naar hem hoorde verwijzen als het n-woord terwijl ze telefonisch met de zangeres spraken.

Short schreef: "Ik zat naast Britney terwijl ze met hen aan het telefoneren was terwijl ze het op de luidspreker had." Hij beweert dat hij haar ouders hoorde vragen: "Waarom verdomme je die n----r?"

Hij vervolgde: "Britney keek me zo verontschuldigend aan, wetende dat ik het had gehoord. Ik schudde mijn hoofd en zei niets, want wat viel er te zeggen?" Britney's moeder weerlegt dat het gesprek met haar dochter ooit heeft plaatsgevonden.

"Ik wil heel duidelijk zijn. Die vreselijke woorden staan niet in de verste verte in mijn vocabulaire. Ik zou dat nooit tegen iemand zeggen, laat staan mijn dochter. Ooit," vertelde Lynne aan Page Six. Britney's vader, Jamie, heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van Short.

Een bron dicht bij Britney's vader vertelde Page Six: "Jamie was er niet en ook niet bij betrokken. In feite was Jamie in deze periode helemaal niet betrokken bij Britney's zaken." Jamie Spears is al verwikkeld in het FreeBritney-schandaal, omdat fans denken dat hij de zanger gegijzeld houdt in een conservatorium. Columbus Short blijft achter alle uitspraken staan die hij deed in zijn autobiografie Short Stories.

“Ik was niet geschokt toen het gebeurde. Kijk waar ze vandaan komen… ze komen uit Louisiana. De manier waarop het eruit kwam was zo moeiteloos, alsof ze zo praten. Ik was niet geschokt en ik was er niet door gekwetst, ik had zoiets van: 'Wauw, dit is, oké, ik weet wie ik hier ben'", vertelde Short aan Jazzie Belle op haar YouTube-show, Inside Hollywood. Hij vervolgde: "Omdat ze zwarte lijfwachten hebben, betekent niet dat ze achter gesloten deuren dat woord niet gebruiken."

Short, 38, verwierf bekendheid in de vroege jaren 2000 nadat hij Britney's Onyx Hotel Tour choreografeerde, en hij ging later schitteren in het populaire politieke drama Scandal, samen met Kerry Washington. Fans waren verrast om te horen dat Columbus eerder met de popsensatie was uitgegaan.

Short maakte bekend dat hij Britney niet de schuld gaf van de opmerkingen van haar ouders en noemde de zangeres 'een heel lief persoon'. De FreeBritney-beweging blijft aan kracht winnen te midden van het laatste schandaal van de ster.

Aanbevolen: