Billie Eilish vertelt Megan Thee Stallion dat ze in plaats daarvan 'Record of the Year' verdiende

Inhoudsopgave:

Billie Eilish vertelt Megan Thee Stallion dat ze in plaats daarvan 'Record of the Year' verdiende
Billie Eilish vertelt Megan Thee Stallion dat ze in plaats daarvan 'Record of the Year' verdiende
Anonim

Billie Eilish verdiende nog meer respect van fans en het publiek van de Grammy's dan ze al verdiende. Als laatste prijs van de avond won ze 'Record of the Year' voor haar hit 'Everything I Wanted'.

Terwijl het publiek haar prestatie toejuichte, schaamde ze zich zichtbaar en zei dat Megan Thee Stallion het echt verdiende.

Niet alles wat ze wilde…

"Dit is echt gênant voor mij", beweerde Eilish verrassend terwijl ze voor de hele muziekindustrie stond, "Megan meid, ik ging een toespraak schrijven over hoe je dit verdient. Toen dacht ik, er is geen manier waarop ze mij zullen kiezen."

De verklaring was een duwtje in de rug tegen de norm, waarbij winnaars hun mede-genomineerden prijzen zonder zichzelf naar beneden te halen. Eilish is echter niet iemand die zichzelf in een niet-confronterende mal vormt.

"Je verdient dit," gebaarde de artiest naar Megan, "Je had een jaar waarvan ik denk dat het niet te stoppen is."

"Je bent een koningin, ik wil huilen als ik denk aan hoeveel ik van je hou. Je bent zo mooi, je bent zo getalenteerd."

Veel fans staan er echter op dat Eilish zichzelf de eer geeft dat ze deze onderscheidingen ook verdient. Een fan vergeleek de vriendelijke woorden met haar toespraak voor "Album of the Year", waar ze zei dat Ariana Grande het verdiende.

Haar bescheiden karakter is bewonderenswaardig, maar dat geldt ook voor haar talent voor het schrijven en uitvoeren van muziek.

Bedankt voor het zien van mij

De artiest bedankte vervolgens Ringo Starr die de prijs uitreikte, evenals haar hele team. Is er nu een discussie gaande over naar wie de prijs had moeten gaan?

"Het heet nederigheid. Billie heeft het. De meeste haters en losers hier die proberen te poepen op dit mooie moment zouden aantekeningen moeten maken", reageerde een fan op de video van de officiële toespraak. Misschien moeten kijkers het moment laten zoals het is, een verenigd front van vrouwen in de industrie.

Eilish ondertitelde haar Instagram-bericht van de ceremonie "een droom" en we moeten het ermee eens zijn. Het is ook een drama om te zien dat iemand die zo jong en beroemd is geworden als zijzelf anderen met respect blijft behandelen.

Het is misschien gemakkelijk voor anderen om in de spiraal van de schijnwerpers te vallen, maar Eilish' aandringen om het te vermijden heeft wonderen gedaan.

Een documentaire nu onder haar riem, we kunnen niet wachten om te zien wat ze in petto heeft voor haar Gucci-mouwen voor haar bergopwaartse carrière. Kunnen we een samenwerking manifesteren tussen haarzelf en Megan Thee Stallion?

Aanbevolen: