Kardashian Sisters debuteren nieuwe Skims-lijn met "Pyjama Party"

Kardashian Sisters debuteren nieuwe Skims-lijn met "Pyjama Party"
Kardashian Sisters debuteren nieuwe Skims-lijn met "Pyjama Party"
Anonim

Heb je ooit een pyjama willen dragen tijdens het avondeten? Nou, Kim Kardashian's nieuwe SKIMS-lijn geeft je de mogelijkheid om precies dat te doen!

In een voorproefje van een campagne die op haar Instagram-account werd gedeeld, gaf Kim Kardashian volgers en fans een kijkje in de nieuwste SKIMS-lijn. De campagne is opgezet als een uitbundig etentje en biedt zijdezachte pyjamabroeken, bralettetopjes en korte shorts, allemaal in prachtige metallic stoffen zoals zilver, chroom en goud. De moeder van vier kinderen schreef bij de foto: "Het is een @skims-pyjamafeestje!!! Wie komt eraan?! 3.23 skims.com" en kondigde aan dat de releasedatum morgen, 23 maart, zou zijn.

Deze collectie wordt de Jacquard-collectie genoemd en het merk identificeert het als "ontworpen voor glamour van dag tot nacht", wat aangeeft dat het zowel overdag als 's avonds kan worden gedragen. Op de foto zien we de prachtige vrouwen poseren voor een uitgedoste eettafel (we zien frietjes!) terwijl ze genieten van een wijntje.

De campagne bevat ook Kim's zussen Khloe en Kourtney, samen met Kim's assistent Stephanie Shephard, Kim's trainer Melissa Alcantara, haarstylist Jen Atkin en Kim's beste vrienden Allison Statter en La La Anthony.

Met 1,4 miljoen likes en het tellen, is het duidelijk dat fans enthousiast zijn over deze regel! Immers, wie houdt er niet van om pyjama's te dragen tijdens het avondeten - hoewel we toegeven, onze pyjama's hebben de neiging om iets meer casual te zijn.

Aanbevolen: