Hier is hoe 'KUWTK' echt hun plek op E

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'KUWTK' echt hun plek op E
Hier is hoe 'KUWTK' echt hun plek op E
Anonim

Keeping Up With The Kardashians lanceerde de carrières van niemand minder dan Kim, Kourtney en Khloe Kardashian. De hitserie kwam voor het eerst tot stand in 2007 toen de Kar-Jenner-clan camera's toestond in hun huis.

Nou, na 15 jaar en 20 seizoenen komt er officieel een einde aan de realityshow! Om de impact en invloed die KUWTK had op de popcultuur te herdenken, ging Andy Cohen zitten met de Kardashian's om te praten over de show en hoe deze tot stand kwam.

Tijdens het interview liet Khloe weten dat de show eigenlijk een vervanging was voor een andere show die was mislukt! Cohen was niet alleen verrast, maar de kijkers ook! Dus, wat is het ware oorsprongsverhaal van de hit E! show? Laten we het uitzoeken!

De ware oorsprong van E!'s 'KUWTK'

Via Beslisser
Via Beslisser

De omvang van Keeping Up With The Kardashians v alt niet te ontkennen. De hit E! Network-serie is zonder twijfel de meest succesvolle reality-serie ooit, die de Kardashian-clan later de 'eerste familie' van reality-tv noemde.

Ondanks het succes van de show, hebben de Kardashians aangekondigd dat seizoen 20 van KUWTK hun laatste zou zijn! Het nieuws brak in september 2020 uit en liet zowel de cast, de crew als natuurlijk de fans met een gebroken hart achter.

Hoewel dit zeker het einde van een tijdperk markeert, is het, gezien het feit dat het 15 jaar geleden is, gewoon ongelooflijk om terug te kijken en te zien hoe de Kardashians erin slaagden een imperium te creëren dat zo groot was dat ze praktisch de wereld regeren!

Nou, geloof het of niet, dit had zelfs nooit kunnen gebeuren zonder E! Tijdens de nieuwste show van Andy Cohen, For Real: The Story of Reality TV, interviewde de Bravo-exec Kim, Kourt, Khloe en momager Kris over hun laatste seizoen en hoe de show tot stand kwam.

Via Insider
Via Insider

Blijkbaar waren de Kardashians een "vuller"-show voor wat een reality-serie zou zijn geweest, gericht op niemand minder dan Lindsay Lohan en haar familie!

Khloe Kardashian liet de bom vallen dat KUWTK een last-minute beslissing was toen de Lohan-serie werd stopgezet, waardoor het netwerk heel weinig tijd kreeg om een vervanger te vinden. Gelukkig voor E! een directeur van het netwerk heeft in 2006 bij Kris Jenner's huis gegeten.

Nadat ze die avond getuige waren geweest van de capriolen van de familie, kreeg Seacrest onmiddellijk het idee voorgeschoteld en begonnen ze een maand later met filmen! Aangezien Lindsay Lohan destijds ook deel uitmaakte van Paris Hilton, Nicole Richie en Britney Spears' posse, was het alleen maar passend voor haar om in haar eigen serie te schitteren, maar het lijkt erop dat het universum andere plannen in gedachten had.

Dit katapulteerde uiteindelijk de Kardashians om de beroemdste mensen ter wereld te worden, en het was allemaal te danken aan hun talloze merken, bedrijven en natuurlijk het succes van hun show, zelfs als het alleen maar bedoeld was een vuller!

Aanbevolen: