Wat doet de ex van Britney Spears, Jason Allen Alexander nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet de ex van Britney Spears, Jason Allen Alexander nu?
Wat doet de ex van Britney Spears, Jason Allen Alexander nu?
Anonim

Britney Spears heeft de popscene zoals we die kennen volledig getransformeerd, en haar carrière van meer dan 20 jaar is daar het bewijs van.

Van het bereiken van nummer één, haar iconische uiterlijk, Grammy-overwinningen tot optredens die voor altijd zullen opvallen, er is echt niets dat Britney niet heeft gedaan, inclusief 55 uur getrouwd zijn.

In 2004 trouwde Britney met jeugdvriend Jason Alexader tijdens een nieuwjaarsnacht in Las Vegas, maar hun romance veranderde al snel in een van de kortste huwelijken met beroemdheden ooit! Nou, 15 jaar later, en fans zagen Jason Alexander tijdens een FreeBritney-protest, waardoor velen zich afvroegen wat hij al die jaren heeft uitgespookt.

Jason Alexader, waar is hij nu?

Via BabyGaga
Via BabyGaga

Jason Allen Alexander was ooit getrouwd met niemand minder dan de popprinses zelf, Britney Spears. Alexander en Spears gaan ver terug, helemaal naar Kentwood, Louisiana, waar de twee samen opgroeiden.

Jason was een beste jeugdvriend van Britney, met wie ze in de loop van haar carrière contact kon houden. Welnu, in 2004 ging het duo van vrienden naar man en vrouw! Op 4 januari 2004 vloog Brintey Jason naar Las Vegas in een privéjet om het nieuwe jaar te vieren.

Nou, volgens Alexander stelde Britney de twee voor om te trouwen, en aangezien hij echt verliefd was op de zanger, stemde hij ermee in! Nadat ze naar de kleine witte kapel op de Vegas Strip waren gegaan, werden Britney en Jason officieel man en vrouw genoemd.

Ondanks hun vreugde de nacht van, lijkt het alsof Britney geen fan was van het idee toen het nieuws uitbrak over hun huwelijk. Na 55 uur ondertekenden de twee nietigverklaringspapieren, waarmee hun huwelijk voorgoed werd beëindigd.

Jason viel geruime tijd van de kaart totdat hij in 2012 met ABC News sprak voor een exclusief interview over zijn tijd met de 'Toxic'-zanger. Jason maakte duidelijk dat hij diepbedroefd was door hun breuk en wenste dat hij betere beslissingen had genomen als het erop aankwam om betrokken te raken bij een beroemdheid zo groot als Britney Spears.

Via Daily Mail
Via Daily Mail

Ondanks de harde woorden van Alexander in zijn allesomvattende interview, woonde hij in 2020 een protest bij ten gunste van de FreeBritney-beweging.

Hij werd opgemerkt door een aantal fans, die foto's namen met Jason en deze later op Instagram plaatsten, waarop de ex-man van Brit te zien was die de zaak steunde, ongeacht wat er meer dan een decennium eerder tussen hen was gebeurd.

Het lijkt alsof het bij Jason om protesten gaat, aangezien de Britney-beweging niet de enige was die hij bijwoonde. Britney's ex werd ook gespot tijdens een pro-Trump-rally met een "Trump 45"-beanie in een selfie die hij op zijn Facebook-pagina plaatste.

Dit is niet de eerste rally die hij bijwoont, waardoor velen aannemen dat hij ook de rellen bij het Capitool bijwoonde, maar TMZ meldde dat dit op dit moment onduidelijk blijft. Terwijl hij bezig is met zijn vele protesten, heeft Jason Alexander geen banden meer met Britney gehad sinds hun 55 uur durende huwelijk.

Aanbevolen: