Jennifer Aniston erkent de tijdloze looks van Paul Rudd op zijn verjaardag

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston erkent de tijdloze looks van Paul Rudd op zijn verjaardag
Jennifer Aniston erkent de tijdloze looks van Paul Rudd op zijn verjaardag
Anonim

Paul Rudd werd gisteren (6 april) 52 en ontving verjaardagsliefde van een stel beroemde vrienden.

Maar Jennifer Aniston zal het koekje moeten pakken voor het meest openhartige verjaardagsbericht gericht aan de Ant-Man-ster. De Morning Show-actrice plaatste een throwback-foto met haar Friends-co-ster Rudd, die schijnbaar niet in staat is om ouder te worden.

Jennifer Aniston weet dat Paul Rudd geen dag ouder is geworden sinds zijn rol als 'vriend'

Jennifer Aniston's Instagram-verhaal met Paul Rudd
Jennifer Aniston's Instagram-verhaal met Paul Rudd

“Gelukkige verjaardag Paul Rudd,” schreef Jennifer Aniston op haar Instagram stories.

“Je wordt niet ouder, wat raar is, maar we vieren je toch”, vervolgde ze.

Ze plaatste ook een foto van een GQ-fotoshoot in 2021 van de twee die een kussengevecht hadden.

Jennifer Aniston heeft kussengevecht met Paul Rudd
Jennifer Aniston heeft kussengevecht met Paul Rudd

"Ik hou van je", schreef ze.

Naast Friends, waar Rudd de rol van Mike Hannigan speelt, hebben de twee acteurs samengewerkt aan twee romcoms, The Object of my Affection, uitgebracht in 1998, en Wanderlust uit 2001.

Paul Rudd ontmoet de schattigste, griezeligste verblijfpuft Marshmallows in teaser voor 'Ghostbusters: Afterlife'

Rudd speelt de hoofdrol in het langverwachte derde hoofdstuk van de bovennatuurlijke komediesaga Ghostbusters.

Geregisseerd door Jason Reitman, Ghostbusters: Afterlife zal Rudd zien als een leraar uit een klein stadje met een voorliefde voor paranormale activiteit. In de film spelen ook de hoofdrolspeler Finn Wolfhard van Stranger Things, evenals Carrie Coon en Mckenna Grace.

Originele castleden Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver en Annie Potts zullen hun rollen hernemen uit de eerste twee films, uitgebracht in 1984 en 1989. Harold Ramis, die Egon Spengler speelde in de originele films en schreef de scripts samen met Aykroyd, stierf in 2014.

De film speelt zich af in Summerville, Oklahoma, een stad die een reeks onverklaarbare aardbevingen doormaakt. Een alleenstaande moeder (Coon) verhuist daar met haar twee kinderen (Grace en Wolfhard,) die de link van hun familie ontdekken met de originele Ghostbusters en de erfenis - en de pakken en spookvallen - die hun grootvader heeft achtergelaten.

Er is vandaag een nieuwe teaser verschenen, waarin Rudds personage Mr. Grooberson op een supermarktreisje gaat waar hij de schattigste bezeten mini Stay Puft-marshmallows tegenkomt. Een kleinere versie van de gigantische die door de straten van New York City loopt in de originele film, deze kleine snacks zijn niet minder ondeugend.

Na verschillende vertragingen in de distributie als gevolg van de impact van de Covid-19-pandemie op bioscopen, wordt Ghostbusters: Afterlife eindelijk vastgesteld op een releasedatum voor de herfst, 11 november.

Aanbevolen: