Hoe oud was Jennifer Lopez toen ze beroemd werd?

Inhoudsopgave:

Hoe oud was Jennifer Lopez toen ze beroemd werd?
Hoe oud was Jennifer Lopez toen ze beroemd werd?
Anonim

Jennifer Lopez is ongetwijfeld een van de weinige sterren die zowel als muzikant als als actrice bekendheid en succes heeft weten te vinden. Hoewel veel sterren hebben geprobeerd om van de ene industrie naar de andere te ploeteren, slagen er niet veel in om in beide even succesvol te zijn.

Jennifer Lopez staat al meer dan 20 jaar in de schijnwerpers en vandaag nemen we haar begin in Hollywood onder de loep. Blijf scrollen om erachter te komen hoe oud de diva was toen ze haar doorbraak als acteerrol kreeg en hoe oud ze was toen haar muziekcarrière van de grond kwam!

Wanneer begon Jennifer Lopez met acteren?

Jennifer Lopez' eerste acteeroptreden was in 1987 in de dramafilm My Little Girl waarin ze Myra speelde, en Lopez was toen 18 jaar oud. Haar grote doorbraak kwam echter niet met die rol. Tussen 1991 en 1993 was Lopez een Flying Girl in de Fox sketch comedy show In Living Color, wat betekent dat ze tussen de 22 en 24 jaar oud was. J-Lo's grote acteerdoorbraak kwam in 1997 toen ze schitterde in het biografische muziekdrama Selena waarin ze de Tejano-muziekster, Selena Quintanilla Pérez, speelde. Op het moment van de première van de film was Lopez 28 jaar oud.

Dit jaar vierde de film zijn vijfde verjaardag, en dit is wat Jennifer Lopez op Instagram deelde: "Wat een heel speciale dag … we vieren 25 jaar SELENA! Vandaag vieren en eren we Selena's erfenis en muziek. Deze film betekent zoveel voor mij … Selena en haar familie betekenen zoveel voor mij, en ik had zoveel geluk dat ik werd gekozen om haar te spelen. Ik zal deze tijd in mijn leven nooit vergeten en het is een eer als artiest om te zijn geweest onderdeel van de magie die deze film is."

Sindsdien speelde Lopez in tal van beroemde blockbusters zoals The Wedding Planner, Maid in Manhattan en What to Expect When You're Expecting. Op het moment van schrijven is het meest geprezen project van Jennifer Lopez het misdaadkomedie-drama Hustlers. Voor haar vertolking van Ramona Vega daarin verdiende Lopez nominaties voor de Golden Globe Award voor beste vrouwelijke bijrol – film en de Screen Actors Guild Award voor uitstekende prestaties door een vrouwelijke acteur in een bijrol.

Wanneer begon Jennifer Lopez met zingen?

Een ding dat velen misschien niet weten over de beroemde ster, is dat ze haar doorbraak als actrice had voordat ze haar muziekcarrière begon. In 1999 bracht Lopez haar debuutstudio-album On the 6 uit, en op het moment van de release was ze 29 - en staat op het punt 30 te worden in minder dan twee maanden.

Op de 6 stonden enkele van Jennifer Lopez' meest iconische hits zoals "If You Had My Love", "Waiting for Tonight" en "Let's Get Loud". Het album werd driemaal platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America, en het opende tal van deuren in de muziekindustrie voor de ster. Sindsdien heeft Jennifer Lopez zeven studioalbums, één remixalbum en drie compilatiealbums uitgebracht.

Lopez gaf toe dat ze besloot om muziek te proberen omdat ze de wereld wilde laten zien wie ze was. "Met mijn films speelde ik verschillende personages, en met mijn muziek was het meer ik en wie ik was", zei de ster. "Dus voor mij wilde ik gewoon zeggen: 'Dit is Jennifer. Dit is wie ik ben.'"

Jennifer Lopez was eind twintig toen ze haar grote doorbraak had

In tegenstelling tot veel van de beroemde actrices en muzikanten die destijds beroemd werden, was Jennifer Lopez geen jonge tiener toen ze internationaal bekend werd. De ster was zelfs bijna dertig toen ze haar grote doorbraak beleefde, en om het nog ongelooflijker te maken - J-Lo vond succes in zowel acteren als zingen.

Lopez gaf echter toe dat ze haar begin nooit is vergeten. “Ik wilde gewoon muziek maken. Ik wilde op het podium dansen zoals ik deed tijdens mijn dansrecitals toen ik vijf en zes jaar oud was", zei de ster."Dat was mijn droom, ik was in staat om dat te doen en daarmee de kost te verdienen. En ja, het is nog steeds geweldig voor mij, want ik kom uit een bescheiden begin in de Bronx."

Tegenwoordig is de diva een van de meest bekende sterren van haar generatie, en momenteel heeft ze een indrukwekkend vermogen van $ 400 miljoen. De 52-jarige ster is een invloedrijke naam in zowel de film- als de muziekindustrie, en ze is zeker het levende bewijs dat je geen tiener of begin twintig hoeft te zijn om succes te hebben in Hollywood.

Aanbevolen: