Wat de ex-vriend van Billie Eilish echt dacht over gedumpt te worden

Inhoudsopgave:

Wat de ex-vriend van Billie Eilish echt dacht over gedumpt te worden
Wat de ex-vriend van Billie Eilish echt dacht over gedumpt te worden
Anonim

Billie Eilish's fans weten dat ze beroemd is over haar datingleven. De volgers van de zangeres waren verrast om haar relatie met rapper Brandon Quintin Adams te zien onthullen, die de artiestennaam 7:AMP draagt.

Billie noemde hem echter geen van beide namen zoals fans zagen in The World's a Little Blurry. In plaats daarvan noemde ze haar vriend Q. Een tijdje zag het publiek Billie tot over haar oren verliefd op Q. In de documentaire praat ze met hem aan de telefoon en zegt: "Ik hou van je, en ik ben in hou van je."

Na een reeks ups en downs, waaronder Q die niet genoeg tijd vrijmaakte voor Billie toen ze kaartjes voor Coachella voor hem kocht, gingen de twee uit elkaar.

Hartgebroken

In de documentaire beschrijft Billie haar kant van waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Volgens Elite Daily zei ze: "Ik was gewoon niet gelukkig. Ik wilde niet dezelfde dingen die hij wilde, en ik denk niet dat dat eerlijk voor hem is. Ik denk niet dat je een superrelatie zou moeten hebben opgewonden over dingen waar de ander niets om geeft."

Billie verdedigd Q

Billie ging verder en zei: "Ik denk niet dat dat eerlijk voor jou is. Ik denk niet dat dat eerlijk is voor hem. Er was gewoon een gebrek aan inspanning. Ik had letterlijk zoiets van, 'Kerel, dat doe je niet' Je hebt niet genoeg liefde om van jezelf te houden, dus je kunt niet van me houden, gast. En dat heb je niet. Je denkt van wel.'"

Sinds Billie openhartig is over haar relatie en het uiteenvallen met Q, gaan fans naar Twitter om Q te uiten voor de manier waarop hij haar in de documentaire behandelde.

Maar Billie heeft lucht gekregen van de haat die Q had ontvangen en ging naar haar Instagram-verhalen om hem te verdedigen. Sinds hun splitsing lijkt het alsof de twee nog steeds vrienden zijn omdat ze samen op sociale media zijn verschenen.

Wat de ex-vriend van Billie Eilish echt dacht over gedumpt te worden

Capital London meldde dat Q ook naar zijn Instagram-verhalen ging om fans te vertellen dat wat ze in het document zagen niet de hele situatie was, door te schrijven: "Er zijn altijd 2 kanten aan een situatie." Hij herinnerde mensen er ook aan dat je nooit weet wat iemand doormaakt, aangezien hij te maken had met het verlies van zijn broer toen de documentaire werd gefilmd.

Q schreef: "Mensen realiseren zich niet dat ik te maken heb gehad met de dood van mijn broer. Vooral rond die tijd dat het nog vers was. Soms moet je alleen zijn om het hoofd te bieden. Soms zijn mensen het oneens en willen ze niet dat de dezelfde dingen als elkaar." Hij ging verder met schrijven: "Het is aan jou om te begrijpen dat er verschillende gezichtspunten zijn voor een situatie. Iedereen die mij kent, weet waar mijn hart is. Ik blijf met een glimlach op mijn gezicht, zelfs als ik pijn heb. We duwen door de pijn [Er gaat nooit een liefde verloren.] Maar ik weiger me te laten slaan."

Billie en Q hebben allebei gelijk. Fans kunnen Billie steunen en met haar meevoelen zonder iemand anders neer te halen. Kijkers zagen ook maar een klein deel van hun relatie en wat ze op dat moment doormaakten.

Hoe dan ook, fans zijn blij om te zien dat er nu geen kwaad bloed lijkt te zijn tussen Billie en Q. De volgers van de zangeres vinden het geweldig om achter de schermen van Billie's leven te kijken en hopen dat ze in de toekomst meer zal delen.

Aanbevolen: