Billie Eilish onthult enorme drakentattoo in jurk met dijhoge split

Inhoudsopgave:

Billie Eilish onthult enorme drakentattoo in jurk met dijhoge split
Billie Eilish onthult enorme drakentattoo in jurk met dijhoge split
Anonim

De 19-jarige zangeres droeg oma-kleren naar de VMA's en bewaarde alle glitter en glamour voor haar tijd op het New York City Met Gala. Billie Eilish verbluft in een perzikkleurige tule jurk die het waard was om in een sprookje te zijn, voor haar debuutoptreden op het jaarlijkse liefdadigheidsevenement.

Eilish was ook co-voorzitter van het Gala, samen met acteur Timothée Chalamet, Amanda Gorman en Naomi Osaka. Terwijl Billie's eerste rode loper-look werd geprezen door zowel fans als mode-enthousiastelingen, zorgt de tweede outfit van de Ocean Eyes-zanger ervoor dat fans meer dan ooit van haar houden.

Billie Eilish pronkt met drakentattoo in nieuwe jurk

Nadat ze in haar eerste outfit de rode loper had geraakt, veranderde de zangeres van Happier Than Ever in een tweede Oscar de la Renta-jurk. Het wijnkleurige ensemble is geïnspireerd op Old Hollywood en had een pure cape waar fans geen genoeg van kunnen krijgen.

De jurk van de Grammy-winnende zangeres had een strapless halslijn en een gevaarlijke dijhoge split, die pronkte met haar indrukwekkende drakentattoo. Billie's tatoeage loopt van haar bovenbeen tot het midden van haar borst. Ze is zelden gefotografeerd met onbeschermde inkt!

Eigenlijk was de enige andere keer dat Eilish fans een piek van de inkt gaf, tijdens haar Vogue-fotoshoot, toen de zangeres een spervuur van corsages en lingerie droeg. Vorig jaar vertelde de zangeres aan Vanity Fair dat ze een geheime tatoeage had laten zetten, een die niemand ooit zou zien.

Toen Billie haar wijde kleding afschudde voor een intieme fotoshoot met Vogue, verraste de zangeres fans door haar huid te onthullen. Eilish is altijd geassocieerd met wijde kleding, maar haar visie en evoluerende modestijl werd goed vertegenwoordigd door het tijdschrift.

Sommige gebruikers van sociale media kromp ineen bij Billie's andere uiterlijk en beweerden dat ze haar jonge vrouwelijke fanbase "teleurstelde". Anderen zeiden dat het zelfvertrouwen van Eilish ontzagwekkend was en dat ze zich enorm op haar gemak voelde in haar eigen huid en lichaamstype.

Billie keert misschien af en toe terug naar haar klassieke flodderige kleding, maar ze deinst er niet voor terug om te experimenteren met mode en creatief aan de slag te gaan met haar outfits.

Aanbevolen: