Mel Gibson kreeg minder dan $ 500 betaald voor deze film

Inhoudsopgave:

Mel Gibson kreeg minder dan $ 500 betaald voor deze film
Mel Gibson kreeg minder dan $ 500 betaald voor deze film
Anonim

Laten we zeggen dat Mel Gibson een blokje om is geweest en weer terug.

De 65-jarige acteur begon zijn roem, voornamelijk in de jaren '80, toen hij serieuze liefde begon te krijgen van de critici. Het is tegenwoordig misschien vergeten, maar veel van zijn vroege werk kwam in het theater, samen met in Australië in zowel tv als film.

Natuurlijk zou het traject van zijn carrière volledig veranderen naast megahits als 'Mad Max', 'Lethal Weapon' (die vandaag de dag nog steeds aan de gang is), 'Braveheart' en zoveel andere memorabele films.

Gibson zou later in zijn carrière zelfs overstappen naar een rol achter de camera. Al het behaalde succes zou hem vandaag naar een belachelijk vermogen van $ 425 miljoen leiden.

Wees gerust, zijn opwaartse klim begon niet gemakkelijk, sterker nog, hij verdiende destijds $ 15.000 voor 'Mad Max'. Sommige van zijn eerdere films waren in totaal minder dan wat een figurant vandaag zou opleveren… we zullen kijken welke film de acteur minder dan $ 500 betaalde, samen met de andere films die hij gebruikte om zijn quotum onderweg te verhogen.

Theater en 'Lethal Weapon'

425 miljoen dollar is een enorm stuk verandering, al moet worden opgemerkt dat het niet zo begon voor Mel.

Al vroeg deed hij ervaring op op het podium door theaterwerk te doen. Naast Coming Soon gaf Gibson in het verleden toe dat hij geïnteresseerd zou zijn in een terugkeer naar het genre, maar deze keer misschien in een rol achter de schermen als regisseur.

"Het zou eigenlijk leuk zijn. Ik heb hier en daar wat geknutseld, maar niet op een grote manier. Ik probeerde Downey over te halen om Hamlet te doen toen hij in de dertig was. Hij zou zo geweldig zijn geweest."

"Maar ik zou graag iets op het podium willen regisseren, misschien Hamlet, want als acteur snap je het nooit. Ik bedoel, ik heb een filmversie gemaakt, maar ik denk niet dat ik het ooit echt heb gedaan. Dus Ik zou graag ergens op het podium een productie willen regisseren."

Zijn grote coming-out feest zou plaatsvinden in 'Lethal Weapon'. Laten we zeggen dat hij alleen al het geld van de film zou kunnen terugtrekken… Gibson verdiende $ 10 miljoen voor de derde aflevering, samen met maar liefst $ 25 miljoen voor de meest recente - dat is een getal dat alleen de elite in Hollywood kan krijgen.

Samen met het succes van de film realiseerde Gibson zich dat in de schijnwerpers staan veel aandacht met zich meebracht: "Je realiseert je dat je de tandpasta niet terug in de tube kunt doen voor zover je persoonlijke leven en zo gaat, dat je publiek eigendom wordt. Het is heel vreemd. Dus dat soort dingen trof me toen ik in de twintig was. En als ik niet redelijk succesvol was geweest, zou het niet zijn gebeurd zoals het is gegaan, want je bent al op de opkomst."

Betalen is tegenwoordig geen probleem meer, hoewel het gek is om de stijging te zien die hij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Van onderaf beginnen

Ongetwijfeld begon Mel Gibson vanaf de absolute bodem. Voor een van zijn eerste films, ' Summer City ', meldt Celebrity Net Worth dat de acteur $ 400 heeft binnengehaald voor het optreden!

Hij zag gaandeweg een gestage toename en verdiende $ 32K voor ' Gallipoli '. 'Mad Max Beyond Thunderdome' was een van zijn eerste grote uitbetalingen, waarmee een verslaggever 1,2 miljoen dollar verdiende.

Als hij tegenwoordig een film maakt, kun je het beste geloven dat hij een van de elitesalarissen verdient.

Voor de films 'Signs', 'We Were Soldiers', 'The Patriot' en 'Lethal Weapon 4' had Mel een waanzinnig salaris van $ 25 miljoen per film.

Zelfs met zijn onderbreking van de industrie, is Gibson financieel in een geweldige vorm. In feite is hij vandaag nog steeds bezig.

Meer films over de horizon

Nee, bijna 70, Gibson vertraagt zijn werk tegenwoordig niet.

Volgens IMDB heeft Mel verschillende projecten in de maak, waaronder zijn meest recente voltooide project, 'Last Looks'. Hij lijkt momenteel drie andere films te filmen, waaronder 'Bandit', 'Stu' en 'On the Line'.

Bovendien zijn de gesprekken over 'Lethal Weapon 5' ook niet geluwd, met geruchten dat Mel Gibson de regisseursrol op zich neemt achter de camera voor de populaire film.

Zonder twijfel zal hij mooi worden gecompenseerd voor de rol, en het zal het publiek naar de theaters brengen.

In dit tempo zou een nettowaarde van $500 miljoen niet al te schokkend zijn, vooral gezien al zijn projecten die momenteel in de maak zijn.

Aanbevolen: