Hier is wie er eigenlijk achter de iconische paarnaam 'Bennifer' zit

Inhoudsopgave:

Hier is wie er eigenlijk achter de iconische paarnaam 'Bennifer' zit
Hier is wie er eigenlijk achter de iconische paarnaam 'Bennifer' zit
Anonim

Nadat Jennifer Lopez en Ben Affleck elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van hun kritisch beoordeelde film, Gigli in 2001, klikte het meteen. Het paar werd exclusief na hun tijd samen te werken en een jaar later verloofden ze zich.

Nadat ze JLo een 6,1-karaats diamanten ring hadden gegeven, gingen fans ervan uit dat de twee voor altijd zouden duren, maar voor altijd duurde het slechts 2 jaar voordat de twee ermee ophielden. Ondanks hun breuk waren JLo en Ben zo'n iconisch stel dat ze Bennifer werden genoemd, wat leidde tot een van de allereerste namen van beroemdheden.

Nu, terwijl de twee hun vlam schijnbaar nieuw leven inblazen, is het gesprek over Bennifer terug op een historisch hoogtepunt en de ster achter de naam wil de eer daarvoor! Dus, wie zit er achter de iconische naam? Laten we het uitzoeken!

Wie heeft de naam van het koppel bedacht, Bennifer?

Jennifer Lopez ha alt de laatste tijd de krantenkoppen na haar scheiding van haar verloofde, Alex Rodriguez. Hun relatie stond begin april ter discussie toen werd aangekondigd dat het duo uit elkaar zou gaan.

Terwijl JLo en A-Rod de geruchten ontkenden en beweerden dat ze nog steeds samen waren, stuurde het paar weken later een officiële aankondiging over hun splitsing.

Fans waren bedroefd om JLo omdat men dacht dat A-Rod "de ware" zou zijn, maar dat was niet het geval. Ondanks hun relatiebreuk heeft Jennifer geen tijd verspild aan het daten, zo lijkt het tenminste!

Lopez maakte onlangs een romantische trip naar Montana met niemand minder dan voormalig verloofde, Ben Affleck! De twee begonnen te daten na hun tijd samen te werken in Gili en Jersey Girl en zouden in 2003 gaan trouwen.

De twee waren toen allemaal razend, zo erg dat ze "Bennifer" werden genoemd, een combinatie van hun namen, wat leidde tot het begin van de namen van celeb-koppels. Nou, het lijkt erop dat we in het bijzonder één persoon daarvoor moeten bedanken, Kevin Smith!

Toen het nieuws brak dat JLo en Ben samen naar Montana waren gegaan, begonnen fans onmiddellijk te vermoeden dat ze hun vlam opnieuw aanwakkerden, vandaar de hernieuwde opkomst van hun paarnaam, Bennifer.

Komiek en stripschrijver Kevin Smith, die in het begin van de jaren 2000 nauw samenwerkte met Ben Affleck en JLo, beweert dat hij het genie is achter de iconische naam.

"Het is een naam die ik de kinderen [Jlo &Ben] voor het eerst gaf tijdens de pre-productie van Jersey Girl, voordat de wereld erachter kwam dat ze aan het daten waren", tweette Kevin.

Smith onthulde verder dat zijn gebruik van hun paarnaam in een artikel in de New York Times leidde tot zo'n wijdverbreid gebruik ervan.

Alsof de 6,2-karaats diamanten ring niet genoeg was, was hun status in de popcultuur en media op een historisch hoogtepunt, dus het is veilig om aan te nemen dat de term veel werd gebruikt!

Hoewel zowel Jennifer als Ben geen commentaar hebben gegeven op de kwestie, is het duidelijk dat er iets broeit, en met een mogelijke terugkeer van Bennifer is het alleen eerlijk om krediet te geven waar krediet verschuldigd is. Iemand heeft Kevin Smith een cheque uitgeschreven!

Aanbevolen: