Twitter legt 'Disney Knees' uit en waarom Miley Cyrus ze heeft

Inhoudsopgave:

Twitter legt 'Disney Knees' uit en waarom Miley Cyrus ze heeft
Twitter legt 'Disney Knees' uit en waarom Miley Cyrus ze heeft
Anonim

Miley Cyrus. Olivia Rodrigo. Demi Lovato. Hilary Duff. Al deze artiesten hebben 'Disney Knees'- en ze zijn nog maar het begin.

Na een Tweet over het fenomeen 'Disney Knee' dat viral ging, gingen fans van Disney Channel-beroemdheden (vroeger en nu!) los om erachter te komen wat het allemaal betekent, wie deze zogenaamde 'disknees' heeft, en waarom.

Klaar om iets te leren dat niet kan worden afgeleerd? Lees verder voor de meest uitgebreide uitleg van 'Disney Knees' die internet te bieden heeft.

It's All in the Bend

Olivia Rodrigo 'goede 4 u'-video
Olivia Rodrigo 'goede 4 u'-video

Olivia Rodrigo's nieuwe video is deels verantwoordelijk voor mensen die vandaag over 'disknees' praten. Toen een fan een foto plaatste van Olivia's knieën die elkaar aanraken in haar brandende slaapkamer met de boodschap "de erfenis van de Disney-knieën leeft voort", ging Twitter-gebruiker @brotaminz hiermee verder:

Zijn compilatie van knock-kneed voormalige Disney-zangers deed anderen herinneren hoezeer die kniebuiging paste bij de esthetiek van hun favoriete zangers toen ze in hun eigen Disney-poppunktijdperk waren, vooral Miley Cyrus.

Vreemd genoeg is het niet de eerste keer dat Miley's knieën het nieuws halen. Ze sprak ooit met Jimmy Fallon over hoe haar knieën op Seth Rogen's gezicht leken. ALTIJD…

Jongens deden het ook

Joe Jonas Disknees
Joe Jonas Disknees

Een andere populaire Tweet in de thread luidt "vergeet Joe niet" met een foto van Joe Jonas die destijds optrad met de Jonas Brothers. Zijn knieën zijn inderdaad Dis-kneeing:

Anderen reageerden met "nooit vergeten" en screenshots van Joe's 'Camp Rock'-momenten, zoals die hierboven gepost. Werk aan die knieën, Joe!

Het begon echt op TikTok

Yasmine Sahid IG-verhaal
Yasmine Sahid IG-verhaal

Zoals eigenlijk alles op dit moment, ging deze nieuwe term voor het eerst van start op TikTok. Maker Yasmine Sahid (@ladyyasmina1) plaatst retro-POV-video's waarin ze geniet van de cultuur van begin/midden jaren '00, en het duurde niet lang voordat Disney's poppunkmuziek op haar feed verscheen.

Clips met 'disknee'-pictogrammen Demi Lovato en '7 Things'-tijdperk Miley zijn enkele van Yasmine's meest populaire berichten, die alleen al duizenden opmerkingen over de knie-kwestie opleveren.

Een reactie met de tekst "NOT THE KNEES" heeft meer dan 15.000 likes op de video van Demi Lovato 'La La Land' die hier is gepost:

Soortgelijke berichten als "THE LEG THING IS SO ACCURATE" en "de nauwkeurigheid is beledigend" vul het commentaargedeelte in, met een populaire tekst "die zei dat ik mijn converse niet kan dragen met mijn jurk, nou schat, dat is gewoon Knieën…"

Je kunt Yasmine's TikTok bekijken voor ongeveer een miljoen meer video's van het fenomeen 'Disney Knee', of klik hieronder voor wat meer wetenschappelijke (/minder beengerichte) Disney Channel-content.

Aanbevolen: