Twitter wil weten waarom Kanye West niet op de verjaardag van Psalm is

Inhoudsopgave:

Twitter wil weten waarom Kanye West niet op de verjaardag van Psalm is
Twitter wil weten waarom Kanye West niet op de verjaardag van Psalm is
Anonim

Kim Kardashian plaatste opgewonden foto's van de 2e verjaardag van Psalm en fans waren verheugd om alle details te zien die nodig waren om dit perfecte feest te plannen. Terwijl ze door alle verschillende afbeeldingen scrolden die Kim online deelde, merkten ze dat Kanye West duidelijk ontbrak in al deze afbeeldingen.

Kim en Kanye hebben een van de meest openbare, spraakmakende echtscheidingen doorgemaakt die we in een tijdje hebben gezien, en iedereen begrijpt zeker dat het onwaarschijnlijk is dat ze in staat zouden zijn om samen te komen als een "één grote gelukkige familie, " zouden fans echter hebben aangenomen dat Kanye op de een of andere manier zou zijn opgenomen.

Verjaardag van Psalm

Psalm is net twee geworden en het spreekt voor zich dat dit vormende jaren zijn voor zo'n jong kind. Het leek erop dat Kim en Kanye de verdeling van hun vermogen redelijk in der minne schikten, en de gedachte was dat ze hun scheiding zouden regelen op een manier die de minste impact zou hebben op hun kinderen.

Het zien van de uitgebreide opzet van het verjaardagsfeestje van Psalm was bitterzoet voor fans, want ze waren zeker enthousiast om een voorproefje te krijgen, maar zelfs een glimp van Kanye opvangen bleek voor velen storend te zijn.

De kleine man is net 2 geworden en fans zijn het erover eens dat zijn vader erbij moet zijn.

Er waren verbluffende beelden van zijn feest met een bouwthema, compleet met een zandbak vol speelgoedbouwtrucks, een enorme nummer 2 piñata, en natuurlijk, aangezien het een Kardashian-feest is, waren er ook echte bouwmachines die ook bezorgd voor de speciale gelegenheid.

Gewoon… nee… Kanye.

Papa zou er moeten zijn

Fans willen dat Kim Kardashian weet dat ze niet onder de indruk zijn van de afwezigheid van Kanye West.

Ze zijn er vast van overtuigd dat wanneer een kleine jongen 2 wordt, zijn vader op het feest moet zijn. Einde verhaal.

In een mum van tijd overspoelden ze haar account met een reeks opmerkingen over zijn verontrustende afwezigheid van dit mijlpaalmoment. "Gewoon vragen maar… waar is Kanye? Ik weet dat jullie allemaal gescheiden zijn, maar. yk," zei een fan, terwijl een ander zei; "Misschien is hij daar wel. Ze is niet verplicht om foto's van hem te plaatsen…."

Er was een voortdurend Twitter-debat over de vraag of Kanye uit eigen beweging werd vermist, of dat Kim hem niet had opgenomen. Fans vervolgden door te zeggen; "Waar is Kanye… waarom is zijn vader daar niet."

De speculatie ging verder met; "waar is kanye, ik moet het weten", wat werd gevolgd door; "Misschien was hij er wel, maar niet op haar foto's," evenals; "Waar is de vader, waarom zou hij niet op zijn verjaardag komen.

De opmerking van een fan was simpel: "Die kinderen hebben een vader nodig."

Aanbevolen: