Zijn Brad Pitt en Andra Day aan het daten?

Inhoudsopgave:

Zijn Brad Pitt en Andra Day aan het daten?
Zijn Brad Pitt en Andra Day aan het daten?
Anonim

Brad Pitt heeft onlangs de gezamenlijke voogdij over zijn kinderen gekregen met zijn ex Angelina Jolie. Het proces heeft de acteur geruime tijd bezig gehouden, maar niet lang nadat het ex-koppel in 2016 de scheiding aanvroeg vanwege "onoverbrugbare verschillen" werd de 57-jarige acteur meteen gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder zijn ex-vrouw Jennifer Aniston.

Het gerucht ging dat hij in 2020 aan het daten was met de getrouwde Nicole Poturalski. Maar de Oscarwinnaar en het 28-jarige Duitse model gingen uit elkaar niet zo lang nadat de datinggeruchten naar buiten kwamen. Het was een rustige splitsing. Het was in de eerste plaats nooit serieus, zei een insider. Dat was het moment waarop Pitt besloot zich te concentreren op de voogdijzaak.

Maar na een redelijk goed halfjaar komt Brad Pitt terug in zijn romantische leven. Deze keer niet met een ex of een getrouwde vrouw. De Once Upon a Time in Hollywood-ster werd naar verluidt gespot met de Oscar-genomineerde Andra Day backstage bij de Academy Awards van dit jaar. Dit is waarom hun interactie tot datinggeruchten leidde.

Brad Pitt werd gezien tijdens de Oscars tijdens het flirten met Andra Day

Pitt en Day ontmoetten elkaar tijdens de 93e jaarlijkse Academy Awards. Day werd genomineerd voor Beste Actrice voor haar vertolking van de legendarische jazzzangeres Billie Holiday in de biopic The United States Vs. Billie Vakantie. Pitt was erbij om de prijs voor beste vrouwelijke bijrol uit te reiken aan de allereerste Koreaanse Oscarwinnaar Yuh-Jung Youn.

"Andra staat al een tijdje op de radar van Brad", vertelde een insider aan The Mirror. De anonieme bron voegde toe dat de twee "backstage flirten" en "nummers verwisselden". Ze geloven dat, hoewel het gewoon een professionele chat zou kunnen zijn, er zeker iets in die ontmoeting was dat romantiek schreeuwde.

Day werd beroemd toen ze in 2015 haar debuutalbum Cheers to the Fall uitbracht. Sindsdien is ze romantisch betrokken geweest bij verschillende prachtige mannen in de showbizz-industrie. Maar ze heeft nooit openbare relaties gehad en was nooit getrouwd. Rond datzelfde jaar plaatste de 36-jarige zangeres-actrice foto's met chef-kok Don Bowie op sociale media, maar bevestigde of ontkende de datinggeruchten nooit echt.

Nu is de scheiding tussen Jolie en Pitt nog niet rond. Volgens juridische experts zal het zelfs nog zes jaar duren. De twee schikken nu al bijna vijf jaar voor de rechtbank. "Ik denk dat dit een van de duurste echtscheidingszaken in de geschiedenis van Hollywood zou kunnen worden in termen van juridische kosten," vertelde LA echtscheidingsadvocaat Kelly Chang Rickert aan The Daily Mail.

Hoewel Pitt al vrijgesproken was van de beschuldigingen van kindermisbruik, zeiden naaste bronnen dat Jolie nog een ander probleem heeft waar ze bezwaar tegen heeft. Het lijkt erop dat we Pitt en Day eerder op een rode loper zullen zien dan het einde van dit echtscheidingsgeschil.

Andra Day zou nu met iemand anders kunnen daten

Wendy Williams heeft nooit een van Brad Pitts beslissingen in zijn liefdesleven leuk gevonden. Maar de talkshowhost sprak haar goedkeuring uit over deze potentiële romance. Williams onthulde ook dat Andra Day naar verluidt tegenwoordig een vriendje heeft. Ze grapte dat Day haar vriend gewoon moest verlaten en het carrièrevoordeel moest nemen dat ze kan krijgen door met Pitt te daten.

Sommige fans zijn het daarmee eens. Eerlijk gezegd kunnen we het ze niet kwalijk nemen dat ze deze prachtige combinatie hebben verzonden. Maar met het geheimzinnige karakter van de Rise Up-zangeres als het gaat om haar persoonlijke leven, zullen we misschien nooit weten of ze echt met iemand anders aan het daten is of uitgaat met de acteur uit de Tweede Wereldoorlog. We zullen gewoon moeten afwachten en zien hoe dit verhaal zich ontvouwt.

Aanbevolen: