Brad Pitt-fans vragen zich af of hij aan het daten is met de Zweedse zangeres Lykke Li

Inhoudsopgave:

Brad Pitt-fans vragen zich af of hij aan het daten is met de Zweedse zangeres Lykke Li
Brad Pitt-fans vragen zich af of hij aan het daten is met de Zweedse zangeres Lykke Li
Anonim

Brad Pitt is erg stil geweest over zijn romantische leven sinds de scheiding van Angelina Jolie, maar de plot lijkt dikker te zijn geworden.

Anonieme bronnen hebben de roddelpagina van beroemdheden Deuxmoi benaderd om de huidige relatiestatus van Pitt te beoordelen. Volgens twee van hen zou de Once Upon a Time in Hollywood-acteur een relatie hebben met de Zweedse zangeres Lykke Li.

Is Brad Pitt echt aan het daten met de Zweedse zangeres Lykke Li?

Een van de bronnen legde uit dat ze op een Zweedse podcast hebben gehoord dat de twee een stel zijn. Ze hebben de naam van de podcast niet bekendgemaakt.

"Heb op een Zweedse podcast gehoord dat Brad Pitt aan het daten is met de uit La La gebaseerde Zweedse zangeres Lykke Li", beweert de bron, en voegt voor de goede orde een emoji aan de zijkant toe.

"Brad Pitt is al geruime tijd aan het daten met Lykke Li", lijkt een andere bron te bevestigen.

“Er zijn foto's van hen op internet waaruit blijkt dat ze in maart een kunsttentoonstelling in Brussel bezochten. Ze wordt gezien terwijl ze voor hem lopen terwijl ze vertrekken, vervolgt de bron.

Account @Deuxmoi.discussions heeft de afbeelding in kwestie opnieuw gepost. Hoewel Pitt perfect herkenbaar is, laat de persoon bij hem zijn gezicht niet voor de camera zien.

Sommige fans begonnen te speculeren over wie de persoon met Pitt zou kunnen zijn. Een poster zei dat het niet Lykke Li is, aangezien de zanger aanzienlijk korter is dan Pitt.

"We delen enkele goede vrienden en ze zeiden dat het niet verder van de waarheid kon zijn", schreven ze ook.

De I Follow Rivers-zanger is echter naar verluidt 5'7", terwijl Pitt 5'11" is. Volgens deze gegevens is het nog steeds mogelijk dat Li op de foto staat met Pitt.

Brad Pitt is absoluut vrijgezel, beweren meer bronnen

Nog een andere bron lijkt het idee van een romantische relatie tussen Pitt en Li af te wijzen.

Ze beweerden dat Pitt oudejaarsavond doorbracht met regisseur David Fincher, met wie Pitt aan Fight Club had gewerkt. De anonieme poster beweerde dat Pitt werd vergezeld door een "vrij nieuwe" actrice die nu een relatie heeft met een Britse acteur. Ze hebben de naam van de actrice niet bekendgemaakt.

Eindelijk lijkt één poster alle geruchten de kop in te drukken en beweert te weten wat de huidige relatiestatus van Pitt is.

"Als een heel goede vriend met hem aan een film werkt [nu], kan ik bevestigen dat hij momenteel vrijgezel is", schreven ze.

Aanbevolen: