Billie Eilish twerkte in haar nieuwste TikTok-video en fans zijn geobsedeerd

Inhoudsopgave:

Billie Eilish twerkte in haar nieuwste TikTok-video en fans zijn geobsedeerd
Billie Eilish twerkte in haar nieuwste TikTok-video en fans zijn geobsedeerd
Anonim

Billie Eilish's aankomende album Happier Than Ever luidt een nieuw tijdperk in voor de wereldwijde superster. Sinds Eilish' ongelooflijke Vogue-fotoshoot hebben fans de zangeres geprezen omdat hij hen inspireerde door zich comfortabel te voelen in haar lichaam. Ze hebben haar recht op meer huid verdedigd en zijn dol op de dansmoves die ze in haar nieuwste muziekvideo laat zien!

In een clip die de Grammy-winnende zangeres op TikTok deelt, zien we Eilish en haar meidengroep dansen op de choreografie voor Lost Cause. De zangeres verving haar gebruikelijke wijde kleding voor een zijden grijze romper met een diepe halslijn, droeg een bruine hoed met de 'B' erop gedrukt en droeg een oversized bruin jasje.

Billie Eilish heeft bewegingen

De zangeres pronkte met haar hiel-teen bewegingen, twerkte helemaal en eindigde de video met een volledige split! Haar fans konden nauwelijks geloven dat het Billie was die zulke moves serveerde, en ze vonden het geweldig hoe blij ze eruitzag! Ze prezen de zangeres ook en zeiden dat ze precies op Scarlett Johansson leek.

De fans van Eilish waren meer dan enthousiast en deelden duizenden reacties in de commentarensectie.

"Wie wist dat Billie dat allemaal daaronder had! Ga naar Billie!" lees een opmerking.

Een ander zei: "Jullie bleven maar over haar lichaam praten nu ze jullie allemaal schandalig geeft…", verwijzend naar het constante gesprek over Billie's wijde mode-stijl van vroeger.

Een gebruiker verdedigde het recht van Billie om meer huid te ontbloten, nadat de zangeres door sommige gebruikers werd getreiterd omdat hij te snel veranderde. “Ze leeft haar leven en heeft plezier. Laat haar met rust. Ik hou er gewoon van om iemand te zien genieten van het leven en lachen om de onvolmaakte delen ervan.doe je ding Billie en zijn gezelschap!"

Eilish heeft op 2 juni de videoclip voor haar nieuwe single Lost Cause uitgebracht en haar fans vinden het geweldig hoe anders het is dan haar gebruikelijke stijl. De zangeres kondigde onlangs haar wereldtournee aan en kreeg aandacht van zowel fans als beroemdheden, met singer-songwriter en beruchte playboy John Mayer die flirterige opmerkingen op de post liet vallen.

Sinds de Vogue-shoot heeft Billie fans verrast door de andere kant van haar persoonlijkheid te laten zien en ze een kijkje in haar leven te geven. Ze pronkte met haar drakentattoo, maakte muziek die bij haar past en kreeg zelfs een gloednieuw kapsel!

Aanbevolen: