Fans hebben een theorie over wie de volgende Brad Pitt wordt

Inhoudsopgave:

Fans hebben een theorie over wie de volgende Brad Pitt wordt
Fans hebben een theorie over wie de volgende Brad Pitt wordt
Anonim

Het is moeilijk om de impact te kwantificeren die Brad Pitt heeft gehad in Hollywood en over de hele wereld. Hij speelde talloze personages in talloze films - niet allemaal kaskrakers natuurlijk. Maar zelfs met een paar flops onder zijn riem heeft Brad Pitt meerdere keren geschiedenis geschreven.

Niet alleen dat, hij is ook een klassiek knappe hartenbreker uit Hollywood. Niemand kon zijn plaats innemen! Of… zouden ze dat kunnen?

Fans hebben vaak gespeculeerd over wie het zal overnemen als Brad Pitt's heerschappij in Hollywood eindigt. Ze gaan ervan uit dat hij uiteindelijk met pensioen gaat, maar welk knap, gebeiteld gezicht en een emmer vol acteertalent zal tussenbeide komen om de zaken glad te strijken voordat Hollywood uit elkaar v alt? Fans hebben een theorie.

Wie wordt de volgende Brad Pitt?

Jaren geleden speculeerden een paar fans over wie op een dag Brad Pitt zou vervangen. Hoewel hun voorspellingen nog niet helemaal zijn uitgekomen, zijn ze misschien op de goede weg. Deze specifieke fantheorie zegt dat iemand die even knap is, Brad zal vervangen -- maar natuurlijk ook dat ze een beetje jonger zullen zijn.

Er zijn een paar namen die fans hebben overwogen, en er is er nog geen enkele uit de running.

Kan Channing Tatum Brad Pitt vervangen?

Met zijn allround uitmuntendheid in Hollywood, denken fans dat Channing Tatum een kans heeft om Brad Pitt te vervangen zodra diens heerschappij eindigt. Hij komt qua uiterlijk het meest in de buurt, merkt een fan op, en daar v alt zeker niet over te twisten.

En gezien de run van Tatum in Hollywood tot nu toe, heeft dit deel van de theorie misschien enige verdienste. Channing Tatum ging naar de harde leerschool voordat hij beroemd werd, en produceerde toen een film (nou ja, hij speelde er ook in) die losjes een biopic was. Hij hielp ook bij de financiering van het project, waaruit zijn investering blijkt.

Hoewel Brad Pitt geen project over zijn leven heeft geproduceerd, heeft hij wel enkele films geproduceerd, dus het lijkt erop dat Channing Tatum op meer dan één manier in zijn voetsporen treedt. En ondanks zijn interessante datinggeschiedenis (nog een gemeenschappelijkheid die hij deelt met Brad), blijven mensen over de hele wereld hem aaien.

Maar er is nog een celeb in de running om Brad Pitt te vervangen, zeggen fans.

Wordt Ryan Gosling de volgende Brad Pitt?

Andere fans suggereren dat Ryan Gosling een waardige kandidaat is in de strijd om Brad, Part II te worden. Men merkt op dat hij veel "hedendaagse mannelijke idealen" "vertegenwoordigt", wat in feite betekent dat hij hot is volgens Hollywood-normen.

Afgezien daarvan betekent het scala aan rollen van Gosling ook dat zijn loopbaantraject net zo divers is als dat van Brad. En Gosling voldoet ook aan de andere statistieken die fans hebben opgesteld tijdens het ontwikkelen van hun theorie: hij is aantrekkelijk, geniet al veel bekendheid en is wereldwijd beroemd.

Aanbevolen: