Vrienden'-fans hebben een rare theorie over Phoebe's benen

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans hebben een rare theorie over Phoebe's benen
Vrienden'-fans hebben een rare theorie over Phoebe's benen
Anonim

Weinig shows in de geschiedenis zijn ooit in de buurt gekomen van het succes van Friends, en hoewel het al een lange tijd in syndicatie is, blijven mensen de show nog steeds dagelijks bekijken. Jennifer Aniston en de rest van de beroemde cast hebben fantastisch werk geleverd in hun rollen, en de casting van de show had niet beter kunnen zijn.

Een van de ongelooflijke dingen van Friends is dat het nog steeds elk jaar een unieke hoeveelheid fantheorieën genereert, en onlangs is er een theorie opgedoken over Phoebe's benen en het feit dat ze zelden in de show te zien zijn. Sommige mensen hebben er een interessante kijk op, terwijl anderen wat praktischer zijn.

Dus, waarom laat Phoebe haar benen niet zo vaak zien op Friends? Laten we erin duiken en een kijkje nemen.

De beentheorie

Omdat Friends zo'n gevierde serie is die onvoorstelbaar vaak is bekeken, is het logisch dat de fans beginnen te plukken en te trekken aan alle kleine dingen die bij het maken van de show kwamen kijken. Een fan merkte iets uitzonderlijks op aan de benen van Phoebe in de serie.

Eerder dit jaar vroegen een fan en een poster op de site Quora waarom Phoebe zelden haar benen laat zien in de show en of het iets te maken had met de producenten die probeerden ze verborgen te houden. Er werd opgemerkt dat de andere vrouwen in de show geneigd waren om hun benen veel vaker te laten zien dan Phoebe, wat duidelijk opviel voor deze specifieke persoon.

In tegenstelling tot andere vragen die je op internet ziet gesteld, waren er veel verschillende antwoorden en veel verschillende opvattingen over dit specifieke onderwerp.

De meeste mensen zouden zoiets waarschijnlijk niet opmerken in een andere show, maar omdat F riends zo vaak is bekeken, zijn fans de meest eigenzinnige dingen gaan opmerken over de hoofdpersonages van de show.

Gelukkig lijkt het alsof koelere hoofden de overhand hebben gehad in deze specifieke ontleding van Phoebe's karakter, aangezien de meeste mensen er snel op wezen dat haar stijl zelf veel te maken had met waarom ze zelden haar benen liet zien.

De waarheid over Phoebe's stijl

Als we Phoebe Buffay van dichterbij bekijken, zien we dat haar stijl perfect bij haar personage past, niet in tegenstelling tot de stijlen van de andere personages die perfect bij hen passen.

Vergeleken met de rest van de primaire groep, is Phoebe een stuk relaxter dan de anderen, wat betekent dat ze een beetje losser en zorgeloos zou moeten zijn in plaats van superstijf en gespannen te zijn zoals Monica.

Zoals fans tijdens de show te zien kregen, had elk personage een stijl die behoorlijk op hun persoonlijkheid leek, en de meeste personages behielden nog steeds dezelfde unieke charme die fans hielp verliefd op ze te worden toen ze debuteerden in de jaren 90.

Een van de gebruikers op de site die de vraag beantwoordde, zou er wat dieper op ingaan en zei: "Rachel heeft stijlvolle jurken en een sensationeel kapsel, een compliment voor haar modieuze en verwende karakter."

Een andere gebruiker zou iets soortgelijks zeggen: "Lange jurken waren toevallig het beste bij het gevoel voor stijl van Phoebe en Phoebe. Phoebe was de eigenzinnige, ongebruikelijke, mysterieuze-en-zeer-waarschijnlijk-bizarre-verleden, 'hippie-dippy' Vriend in de groep."

Het is best verbazingwekkend om te zien hoe goed veel mensen personages uit een populaire televisieserie kunnen begrijpen. Phoebe was zeker een van de meest populaire personages op Friends, dus het is logisch dat mensen in de loop van de tijd behoorlijk diep op haar hebben gedoken.

Een van de meer opmerkelijke dingen van Phoebe's specifieke stijl is dat het een iconisch en baanbrekend onderdeel van de jaren 90 werd.

Haar stijl maakte haar iconisch

Net als de andere leden van de serie, is Phoebe een iconisch personage geworden, maar een ding dat haar heeft onderscheiden van sommige anderen, is dat haar unieke stijlkeuze ook is gedaald als een iconisch personage kijk.

Nostalgie is altijd in, en de afgelopen jaren zijn mensen volledig geobsedeerd door alles over de jaren negentig. Dit betekent dat er heel veel mensen zijn geweest die zeer vergelijkbare stijlen gebruikten als wat mensen gewend waren op Friends, maar met een moderne draai aan dingen.

Het moet cool zijn voor Lisa Kudrow, de actrice die Phoebe tot leven bracht, om te zien hoe mensen zich zoals zij kleden op festivals en zelfs in het dagelijks leven. Terwijl veel mensen op de Rachel-trein sprongen om hun kapsel terug te krijgen, waren er veel mensen die zich liever wat zorgeloos kleedden zoals Phoebe deed. Dit is iets dat weer in de mode is.

Hoe interessant deze vraag ook was om te beantwoorden, de waarheid is dat de producenten van de serie Phoebe er nooit van probeerden te weerhouden om met haar benen te pronken. In werkelijkheid gebruikten ze gewoon een stijl die het beste bij het personage paste.

Aanbevolen: