Waar is de 'Harry Potter'-actrice die nu Fleur Delacour speelde?

Inhoudsopgave:

Waar is de 'Harry Potter'-actrice die nu Fleur Delacour speelde?
Waar is de 'Harry Potter'-actrice die nu Fleur Delacour speelde?
Anonim

Hoewel alle acteurs sindsdien op verschillende manieren verder zijn gegaan, mogen fans de cast van ' Harry Potter' niet vergeten. En het is niet alleen het hoofdtrio van Daniel, Rupert en Emma.

Fans willen weten waar al hun favorieten zijn beland, inclusief de actrice die Fleur Delacour speelde.

Wie speelde Fleur Delacour in 'Harry Potter'?

De actrice achter Fleur Delacour is Clémence Poésy, een Frans model en actrice. Dat verklaart het accent van Fleur! Ze verschijnt in 'Harry Potter and the Goblet of Fire' en beide delen van 'Harry Potter and the Deathly Hallows', maar dat is niet alles wat ze heeft gedaan.

Clémence Poésy, wiens filmdebuut volgde op de geboorte van haar televisiecarrière in 1999, heeft een lange lijst van theater-, film- en tv-optredens op haar naam staan. Ze is ook een schrijver en regisseur, volgens IMDb.

Wat doet de actrice van Fleur Delacour nu?

Hoewel HP-fans haar kennen als Fleur, waren de films halverwege de carrière van Poésy. De actrice had een handvol rollen in Franse films voordat ze doorging naar meerdere tv-series (waaronder 'Gossip Girl') en films.

In de afgelopen jaren heeft ze documentaires en korte films geschreven en geregisseerd, maar haar meest recente rol is die van Stella Ransome in de doorlopende serie 'The Essex Serpent'. Ze verschijnt ook in een Franse serie genaamd 'En thérapie', die net dit jaar is begonnen.

Dat is echter niet alles. Poésy heeft ook twee kinderen verwelkomd; één in 2017, en toen was ze in 2019 zwanger van de tweede. Poésy is echter erg privé over haar persoonlijke leven. In feite heeft ze de geboorte van haar eerste kind niet onthuld - een tegenspeler deed dat per ongeluk.

De actrice is ook, heel duidelijk, verder gegaan met 'Harry Potter'. Haar vele creatieve projecten in de jaren daarna hebben haar reputatie als Fleur overschaduwd. In tegenstelling tot veel van haar voormalige co-sterren, lijkt Clémence niet te gedijen op nostalgie.

Hoe oud was Clémence Poésy in 'Harry Potter'?

Misschien heeft een deel van de reden voor Clémence's verhuizing na HP te maken met hoe het voor haar begon. Omdat ze geen deel uitmaakte van de kerngroep, groeide ze niet echt op op de set of kreeg ze haar grote doorbraak van de film (zoals Evanna Lynch, die daarna naar andere projecten ging - die ze anders misschien niet had bereikt).

In plaats daarvan verscheen Clémence Poésy voor het eerst in 2005's 'Goblet of Fire', toen ze ongeveer 23 was. Daarna keerde ze terug voor 'Deathly Hallows' op ongeveer 29-jarige leeftijd. Dat laatste kan natuurlijk passend zijn geweest, aangezien Fleur toen een getrouwde vrouw was.

Toch was de ervaring van Clémence op de set waarschijnlijk heel anders dan die van andere 'Harry Potter'-sterren. En hoewel sterren als Tom Felton hebben onthuld dat ze bereid zijn terug te keren, is de doorgewinterde actrice misschien niet zo enthousiast.

Gelukkig kunnen fans haar op tal van andere plaatsen buiten de HP-serie vinden, en dat is maar goed ook.

Aanbevolen: