Hier is hoe het haar van Britney Spears de sleutel was tot haar gevangenschap

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het haar van Britney Spears de sleutel was tot haar gevangenschap
Hier is hoe het haar van Britney Spears de sleutel was tot haar gevangenschap
Anonim

Haar 'Hit Me Baby One More Time' staartjes. Haar 'Toxic' rode pruik. Haar kaalgeschoren hoofd zelfs! Britney Spears'-haarstijlen breken het internet sinds er nauwelijks een internet was.

Nu ha alt Brit Brit de krantenkoppen op haar eigen voorwaarden, en spreekt haar waarheid over hoe het controlerende conservatorium van haar vader alles in haar leven heeft beïnvloed, inclusief haar haar.

Heb je je, zoals een botte fan op Twitter, "afgevraagd waarom haar haar er al jaren als hooi uitzag?" Vraag me niet meer af. Het blijkt dat Britney's huidige kapsel direct verband houdt met haar gevangenschap (zowel als symptoom EN als oorzaak)…

Professionele hulp werd haar geweigerd

Dankzij Britney's getuigenis in haar conservatoriumproces hebben fans geleerd dat ze al JAREN niets aan haar haar heeft kunnen laten doen. Ze zegt dat haar vader en zijn juridische team haar hebben verhinderd om salonbehandelingen of zelfs bezoeken van stylisten te krijgen, wat betekent dat alles, van het knippen tot het verven, Britney's eigen verantwoordelijkheid werd.

"Ze zei dat er geen diensten beschikbaar waren", legt Britney uit, verwijzend naar een vrouw die haar vader had ingehuurd om haar in haar huis te bewaken. "Ik heb mijn nagels niet laten doen, geen haarstyling en geen massages, geen accupunctuur, niets."

Dit was vooral moeilijk voor Britney, omdat ze haar eigen huishoudpersoneel elke week zag binnenkomen met hun nagels en haar 'elke keer anders'. Toch werd Britney geweigerd wat ze 'zelfzorgmethoden' noemt, zoals haarverzorging.

Fans zeggen dat ze hierdoor 'losgeslagen' leek

Britney Spears en standbeeld
Britney Spears en standbeeld

Waarom zou u Britney (een letterlijke multimiljonair) de toegang tot haarprofessionals ontzeggen? Duizenden fans geloven dat het een manier was voor het juridische team van haar vader om haar er minder competent uit te laten zien dan ze in werkelijkheid was.

"Ze hebben veel werk verzet om ervoor te zorgen dat ze consequent op een bepaalde manier verscheen", speculeerde een fan op Twitter, met meer toe te voegen "verdomme, dat is zo waar" en "kan niet genoeg benadrukken hoe opzettelijk het is geweest om haar af te schilderen als onstabiel terwijl ze allesbehalve is."

De meest populaire kijk op deze kwestie is deze tweet met antwoord, die in minder dan 24 uur bijna 10.000 likes verdiende:

"Iets zo normaals dat onmogelijk iemand kan kwetsen die ze heeft geweigerd..ze kunnen/willen haar niet mooi of normaal laten voelen, zelfs niet voor 1 seconde", schreef een andere door warmte gebroken Britney-fan.

Nu eten trollen hun woorden

Britney Spears 'Mean People Suck'-shirt
Britney Spears 'Mean People Suck'-shirt

Iedereen, van Justin Timberlake tot Diane Sawyer, heeft zich dit jaar moeten verontschuldigen bij Britney. In het licht van haar laatste opmerkingen hebben mensen die kritiek hadden op haar uiterlijk veel om over na te denken.

Het is waar dat Britney's haar-flippende IG-berichten een enorme hoeveelheid haat krijgen. Opmerkingen en Tweets zoals "lockdown hair alert" en "wie Britney Spears hair extensions doet, moet worden gearresteerd" sloegen anders aan nu we weten dat BRITNEY degene was die ze deed omdat ze letterlijk opgesloten zat in haar huis.

Gelukkig gelooft Britney zelf in tweede kansen.

Aanbevolen: