Nef van Ricky Martin die zangeres voor het eerst beschuldigt van misbruik

Inhoudsopgave:

Nef van Ricky Martin die zangeres voor het eerst beschuldigt van misbruik
Nef van Ricky Martin die zangeres voor het eerst beschuldigt van misbruik
Anonim

Ricky Martins neef, die hem beschuldigde van incest en misbruik, is voor het eerst op de foto gezet.

Ricky Martin en zijn broer Eric hebben hun neef beschuldigd van 'geestelijke gezondheidsproblemen'

Martin's oudere broer Eric heeft zijn neef Dennis Yadiel Sanchez ervan beschuldigd "geestelijke gezondheidsproblemen" te hebben in een Facebook Live-video die op vrijdag werd gedeeld. Sanchez is de zoon van Vanessa Martin, de halfzus van vaderskant van de popzangeres. Eric onthulde dat zijn familie worstelde met de geestelijke gezondheidsproblemen van Sanchez. Eric verdedigde zijn Grammy-winnende broer en zei nog steeds dat hij en zijn familie nog steeds van hun verontruste neefje hielden. Hij was echter "moe" om stil te zijn over de problemen van Sanchez.

Sanchez heeft op sensationele wijze beweerd dat Ricky "fysieke en psychologische aanvallen" op hem uitoefende tijdens hun vermeende relatie van zeven maanden, die naar eigen zeggen ongeveer twee maanden geleden eindigde. De zanger heeft de beschuldigingen ontkend.

Beroemdheidsadvocaat Marty Singer die Ricky vertegenwoordigt, zei vrijdag in een verklaring: "Ricky Martin is natuurlijk nooit - en zou nooit - betrokken zijn geweest bij enige vorm van seksuele of romantische relatie met zijn neef. Het idee is niet alleen onwaar, het is walgelijk. We hopen allemaal dat deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft. Maar we kijken er vooral naar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd zodra een rechter naar de feiten kan kijken."

De getrouwde vader van vier kinderen, 50, werd vrijdag gespot in Los Angeles op de set van zijn nieuwe AppleTV+ miniserie. Hij wordt op 21 juli voor de rechtbank van Puerto Rico verwacht voor zijn proces.

Ricky Martin neef Dennis Yadiel Sanchez heeft een lang strafblad

Het is gebleken dat Sanchez in zijn geboorteland Puerto Rico in aanraking is gekomen met justitie. Fox3Now meldt dat hij ooit heeft gedreigd een vrouw van zijn vrouwelijke collega Claudia Ramrez Martell te vermoorden. Ze beweert dat hij "geobsedeerd" door haar raakte en herhaaldelijk buiten hun werkplek opdook en zei dat hij van plan was haar te vermoorden. Martell nam later een straatverbod op. Ondertussen diende Sanchez op 1 juli een straatverbod in tegen de zanger op grond van de wet op huiselijk geweld van Puerto Rico. Sanchez beweerde dat hij "vreesde voor zijn veiligheid". Indien veroordeeld, kan Ricky Martin tot 50 jaar gevangenisstraf krijgen.

Martin reageerde op 3 juli op Twitter op de beschuldigingen en zei: "Het beschermingsbevel dat tegen mij is ingevoerd, is gebaseerd op volledig valse beschuldigingen, dus ik zal via de gerechtelijke procedure reageren met de feiten en de waardigheid die mij kenmerken. Omdat het is een lopende juridische kwestie, ik kan op dit moment geen gedetailleerde verklaringen afleggen. Ik ben dankbaar voor de talloze berichten van solidariteit en ik ontvang ze met heel mijn hart."

Martin is sinds 2017 getrouwd met de in Syrië geboren Zweedse schilder Jwan Yosef. Het paar deelt vier kinderen: de 13-jarige tweeling Valentino en Matteo, evenals Lucia, drie en Renn, ook drie..

Aanbevolen: