Fans hebben een theorie waarom de nieuwe muziek van Billie Eilish minder populair is

Inhoudsopgave:

Fans hebben een theorie waarom de nieuwe muziek van Billie Eilish minder populair is
Fans hebben een theorie waarom de nieuwe muziek van Billie Eilish minder populair is
Anonim

Het is waar dat niet iedereen van de muziek van Billie Eilish houdt. En fans hebben eerder getheoretiseerd dat een specifieke groep haar om hun eigen redenen haat. Maar over het algemeen wordt Billie algemeen aanvaard als een behoorlijk indrukwekkende artiest, vooral op haar relatief jonge leeftijd.

Doorbreken in de industrie is niet eenvoudig, en hoewel Billie een stijgende lijn doormaakt, hebben fans gemerkt dat haar liedjes gewoon niet zo populair zijn als vroeger. Is het omdat het werk van Billie Eilish niet zo geweldig is als vroeger, of is er iets anders aan de hand? Fans hebben een theorie die alles verklaart.

Waarom is de muziek van Billie Eilish tegenwoordig minder populair?

Fans zeggen dat de muziek van Billie gewoon niet meer zo populair is als voorheen. Met haar aankomende album, 'Happier Than Ever', zeggen sommigen dat ze niet eens wisten dat er meer muziek uitkwam - zo stil zijn de media en de fandom in het algemeen over Eilish.

Een fan stelde de waarom-vraag, en de commentatoren hadden een paar verschillende ideeën. De meesten van hen weergalmden echter soortgelijke gevoelens. En het is niet dat Billie's muziek niet goed is of dat iemand anders haar uit de schijnwerpers heeft gestoten. Nou ja, in ieder geval niet precies.

Fans theoretiseren dat Billie's muziek om een grote reden minder populair is

De belangrijkste reden waarom fans zeggen dat de muziek van Billie Eilish minder populair is, is dat ze niet meer opv alt. De overkoepelende theorie suggereert dat mensen Billie imiteren, en Billie is ook veranderd, zodat de sweet spot waar haar muziek vroeger rustte niet langer een 'ding' is.

Kortom, fans zeggen: "Toen Billie Eilish uitkwam, was er niet veel populaire muziek die klonk als die van haar." Maar nu? Het is heel anders, zeggen ze, want niet alleen heeft Billie "alle duisternis" van haar sporen weggenomen, maar ze "heeft het door niets vervangen."

Tegelijkertijd sloeg Eilish' eigen stijl aan; "iedereen maakt dezelfde soort muziek en zingt op dezelfde manier." Dus wat betekent dat voor Billie's aankomende album?

Fans zeggen dat 'gelukkiger dan ooit' iets speciaals nodig heeft

Hoewel fans eerder genoten hebben van Billie's "controversiële" video's en haar angstaanjagende geluid ondersteunden, zeggen ze dat de tijden zijn veranderd -- en Billie loopt het risico achter te blijven. Ze beweren dat ze "een geluid/beeld heeft dat niet goed past bij de evolutie en een veranderende muziekmarkt."

Dus wat heeft haar nieuwste aankomende album nodig om echt te slagen? Een "beetje meer opwinding", zeggen fans. Sommige "oppeppende zang" en meer "energie" zouden helpen, suggereren ze. Maar aangezien het album op dit moment waarschijnlijk compleet is, zullen fans gewoon moeten afwachten hoe het uitpakt.

Aanbevolen: