Miley Cyrus toont 'Free Britney'-scherm op Lollapalooza-set

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus toont 'Free Britney'-scherm op Lollapalooza-set
Miley Cyrus toont 'Free Britney'-scherm op Lollapalooza-set
Anonim

Met een menigte van meer dan 100.000 mensen maakte Miley Cyrus van de gelegenheid gebruik om een belangrijk bericht naar de fans te sturen.

Met de lopende rechtszaak van Britney Spears tegen haar vader voor haar voogdijrechten, was dit moment nodig. Het is nu meer dan ooit de tijd om het bewustzijn van haar situatie te blijven verspreiden. Spears is dichter dan ooit bij het wegnemen van haar vader en het terugkrijgen van haar leven.

De uitstorting van liefde en steun die Britney het afgelopen jaar heeft gekregen, heeft de popster de kracht gegeven om stelling te nemen tegen haar gewelddadige vader. Deze beroemdheden zijn onder andere Madonna, Justin Timberlake, Mariah Carey, Halsey en natuurlijk Miley Cyrus.

Miley Cyrus maakte indruk op de fans op het podium en liet ze een avond zien die ze nooit zullen vergeten.

Miley Cyrus op Lollapalooza Festival

Lollapalooza schreef bij hun post van Cyrus: "Als je de opdracht begrijpt + extra punten scoort. @mileycyrus kwam naar PARTY."

Hoewel Miley haar lol had, gebruikte ze haar enorme platform om de Free Britney Movement te steunen. Ze haalde alles uit de kast tijdens het Lollapalooza-festival in Chicago, waar ze donderdagavond headliner was.

Cyrus bracht Billy Idol, Juicy J, Wiz Khalifa, Kid Laroi en G Herbo uit; speelde covers van nummers die me maakten tot wie ik ben - Blondie's "Heart of Glass", the Pixies' Where Is My Mind?, "Say Hello to Heaven" van Temple of the Dog en Idols "White Wedding" - en flitste een groot "Free Britney"-beeld, dat vergezeld ging van handboeien, op het videoscherm tijdens de vooraf opgenomen stem van Spears op hun 2013-lied samen, "SMS Bangerz.”

Cyrus, die zeker weet wat de uitdagingen zijn om een tienerster te zijn, sprak zich ook uit over Spears' uitdaging van haar conservatorium tijdens een concert in Las Vegas, terwijl ze "Free Britney" riep tijdens "Party in the U. S. A." in plaats van de tekst over Jay-Z.

Praten over een 'echte vriend' zijn, Miley wist echt waar ze het over had toen ze dat nummer schreef.

Bekijk dit optreden tot het einde

Miley Cyrus laat een enorm verlicht GRATIS BRITNEY-scherm zien met meerdere afbeeldingen van handboeien.

We zijn een echte krijger, laten we nu prinses Brit redden!

Aanbevolen: