Wie heeft Madonna bijna opgenomen in haar beruchte MTV Awards Show Kiss?

Inhoudsopgave:

Wie heeft Madonna bijna opgenomen in haar beruchte MTV Awards Show Kiss?
Wie heeft Madonna bijna opgenomen in haar beruchte MTV Awards Show Kiss?
Anonim

In elk willekeurig jaar zijn er tal van popcultuurmomenten waardoor mensen een paar dagen aan het praten zijn om snel te vergeten. Aan de andere kant zijn er elk decennium een handvol gedenkwaardige momenten van beroemdheden die de geschiedenis ingaan. Iedereen die zich bijvoorbeeld de vroege jaren 2010 herinnert, herinnert zich ongetwijfeld de tijd dat Lady Gaga een vleesjurk droeg en toen Miley Cyrus op Robin Thicke twerkte. Jaren voordat Miley Cyrus en Robin Thicke de aandacht van de wereld trokken, was er nog een MTV Video Music Awards moment waar iedereen het over had. Immers, vrijwel iedereen die zich de vroege jaren 2000 herinnert, kan terugdenken aan de tijd dat Madonna Briteny Spears en Christina Aguilera kuste op de VMA's. Het bleek echter dat dat moment bijna anders was, aangezien de oorspronkelijke plannen voor die uitvoering een andere massieve ster bevatten.

Geweldige introducties

In veel opzichten is er geen reden voor mensen om prijsuitreikingen te bekijken. Het is immers heel eenvoudig om de dag erna de winnaar van elke prijs op te zoeken. Met dat in gedachten is het absoluut noodzakelijk dat prijsuitreikingen met een knal beginnen, zodat ze potentiële kijkers ervan kunnen overtuigen dat kijken de moeite waard zal zijn.

Gedurende de geschiedenis van de MTV Video Music Awards hebben alle betrokkenen bewezen dat ze weten hoe ze moeten entertainen vanaf het moment dat de show begint. De meeste openingssegmenten van VMA's bevatten immers verschillende popsupersterren die samen optreden en dat is iets waar de meeste muziekfans niet van weg kunnen kijken. Toen Puff Daddy, Sting, Faith Evans en 112 bijvoorbeeld "I'll Be Missing You" uitvoerden als eerbetoon aan The Notorious B. I. G. op de MTV VMA's van 1997 was het absoluut boeiend.

De prestatie van je leven

In de geschiedenis van de popmuziek zijn er maar een paar sterren geweest die zoveel succes hadden dat ze als roy alty werden beschouwd. Mensen als Elvis Presley en Michael Jackson regeerden bijvoorbeeld jarenlang oppermachtig, dus ze zijn die titel waardig. Evenzo heeft Madonna de soundtrack verzorgd voor het leven van zoveel mensen dat ze het verdient om de Queen of Pop te worden genoemd.

Gezien al het succes dat Madonna door de jaren heen genoot, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat ze een grote invloed had op de meeste popsterren die in haar voetsporen traden. Maar ook al hebben zoveel artiesten zoveel respect voor Madonna's nalatenschap, dat betekent niet dat ze het podium met de meeste van hen zal delen. Om die reden waren mensen verbaasd vanaf het moment dat Madonna, Britney Spears en Christina Aguilera samen op het podium verschenen tijdens de MTV Video Music Awards 2003.

Uiteindelijk waren er veel redenen waarom mensen weggeblazen werden door de prestaties van Madonna, Christina Aguilera en Britney Spears. Er is bijvoorbeeld altijd veel gespeculeerd over de relatie tussen Britney Spears en Christina Aguilera, dus het was fascinerend om te zien hoe ze in die tijd op het podium met elkaar omgingen. De belangrijkste reden waarom het optreden zoveel aandacht trok, is natuurlijk dat Madonna even de lippen op elkaar sloot met Spears en Aguilera.

Verbazingwekkend genoeg gaven mensen zoveel om het beroemde optreden dat Glamour een artikel publiceerde waarin werd gewezen op dingen die mensen in 2019 nooit opmerkten aan het optreden. Het is gewoon verbazingwekkend dat fans bijna twee decennia nog steeds zo geïnteresseerd zijn in dit ene optreden nadat het plaatsvond in 2003.

Alternatieve plannen

Als je bedenkt hoeveel mensen nog steeds geïnteresseerd zijn in Madonna, Britney Spears en Christina Aguilera's MTV VMA-optreden in 2003, is het heel duidelijk dat het een overweldigend succes was. Desondanks is het nog steeds interessant om te leren hoe verschillende dingen hadden kunnen zijn.

In 2012 sprak MTV Music Group President Van Toffler met Entertainment Weekly over de wildste momenten in de geschiedenis van VMA. Het is niet verwonderlijk dat Toffer het legendarische optreden van Madonna, Britney Spears en Christina Aguilera van de show besprak. Er was echter één ding dat schokkend was aan het gesprek, Toffer onthulde hoe moeilijk het was om de voorstelling te realiseren en dat er bijna een andere popster bij betrokken was.

"Het was een lange weg om die kus van Britney en Christina te krijgen, omdat ze niet noodzakelijk de eerste paar mensen waren die op de hitlijst stonden. Dit is misschien de eerste keer dat het wordt onthuld, maar oorspronkelijk JLo was in de mix. Dat gebeurde niet. En het ding aan Britney en Christina was dat ze geschiedenis hadden, dus het was niet gemakkelijk om ze samen op het podium te krijgen. Zowel Britney als Christina respecteerden Madonna duidelijk, dus alleen zij kon trekken dat uit. Je moet dat soort trekkracht hebben."

Hoewel het geweldig was om Madonna het podium te zien delen met Britney Spears en Christina Aguilera, is het fascinerend om Jennifer Lopez voor te stellen in een van die rollen. Dat roept tenslotte een voor de hand liggende vraag op, als Lopez erbij betrokken was, zou het dan Aguilera of Spears zijn geweest die werd uitgesloten?

Aanbevolen: