Waarom de nieuwe Amazon Prime-show van Julia Stiles volledig in Canada is opgenomen

Inhoudsopgave:

Waarom de nieuwe Amazon Prime-show van Julia Stiles volledig in Canada is opgenomen
Waarom de nieuwe Amazon Prime-show van Julia Stiles volledig in Canada is opgenomen
Anonim

Velen zullen zich de actrice Julia Stiles herinneren die in de jaren negentig en 2000 op hun schermen schitterde in verschillende populaire tienerfilms. Toen ze net 17 was, speelde Stiles in 10 Things I Hate About You met Heath Ledger. Daarna speelde ze in Down To You (2000), Save the Last Dance (2001), Mona Lisa Smile (2003) en The Prince and Me (2004). Na zijn afstuderen aan de Columbia University met een graad in Engelse literatuur in 2005, bleef Stiles acteren. Ze speelde in de Bourne-filmserie (2002, 2004, 2007, 2016), Hustlers (2019) en The God Committee (2021).

Naast acteren heeft Stiles ook een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt in haar persoonlijke leven. In september 2017 trouwde ze met Preston J. Cook, een acteur en camera-assistent. Toen, in oktober 2017, beviel Stiles van hun eerste kind, Strummer. Meer recentelijk, in januari 2022, werd de tweede baby van het paar, Arlo, geboren. 2022 blijkt een spannend jaar te worden voor Julia Stiles, aangezien ze niet alleen moeder van twee werd, maar haar nieuwe show The Lake komt naar Amazon Prime.

9 Julia Stiles speelt de hoofdrol in een nieuwe comedyserie genaamd The Lake

The Lake is Prime Video's eerste scripted Amazon Original-serie die zich afspeelt in Canada. De serie vertelt het verhaal van Justin terwijl hij probeert een relatie op te bouwen met zijn dochter, Billie, die hij opgaf voor adoptie. Er ontstaan echter problemen wanneer hij ontdekt dat zijn stiefzus, Maisy-May, nu de eigenaar is van zijn familiehuisje.

8 Waarom wordt het meer in Canada neergeschoten?

The Lake zal de Canadese cottage-cultuur in de schijnwerpers zetten. Het werd gefilmd in North Bay, Ontario, Canada. Schrijver Julian Doucet zei dat het wonen in een cottage "een van de iconische, typische Canadese ervaringen is waar iedereen op een andere manier naar toe gaat" en dat "het voelde als een zeer rijk en vruchtbaar gebied om te verkennen."

7 Julia Stiles speelt naast Jordan Gavaris en Madison Shamoun

Jordan Gavaris is een Canadese acteur die al speelde in de tv-serie Orphan Black. Madison Shamoun is een Amerikaanse actrice die speelde in Black-ish en BlackAF. Gavaris speelt Justin, Shamoun speelt Billie en Stiles speelt Maisy-May. Aangezien Stiles een veteraan in de sector is, was ze hopelijk in staat om enkele nuttige adviezen door te geven aan haar medespelers.

6 Wie speelt er nog meer in het meer?

Naast Stiles, Gavaris en Shamoun zullen ook acteurs Terry Chen, Declan Whaley, Travis Nelson, Natalie Lisinka, Carolyn Scott en Jon Dore de hoofdrol spelen in de nieuwe comedyserie. Het hoofd van Canadian Originals bij Amazon Studios Christina Wayne beschreef The Lake als "een show die grenzen zal verleggen en gebroken personages zal vieren die proberen alles bij elkaar te houden tegen een van de meest pittoreske omgevingen - cottage country."

5 Wat hebben de producenten over het meer gezegd?

The Lake is geproduceerd door Amaze Film + Television. Voordat het filmen begon, gaven uitvoerende producenten Michael Souther en Teza Lawrence aan dat ze graag aan dit project wilden beginnen, vooral vanwege de diverse representatie die het op de schermen zou brengen. Ze legden uit dat ze "trots zijn om Jordan in deze centrale rol te hebben die de LGBTQIA+-gemeenschap in deze serie viert."

4 Wat heeft Stiles over het meer gezegd?

Stiles is ook enthousiast over de komische aspecten van deze serie. Stiles zei: "Waar we de spot mee drijven in de show zijn de roddels en de insulaire aard van die groepen." Hoewel Stiles de neiging heeft om te schitteren in dramafilms, doet Stiles' rol in deze comedyserie denken aan haar rollen in romantische komedies aan het begin van haar carrière.

3 Wat heeft Amazon Prime nog meer in Canada opgenomen?

2

Prime Video ontwikkelt en publiceert momenteel veel inhoud vanuit Canada. Het meer is slechts een onderdeel van dit project. Er zijn een paar andere Amazon-series ontwikkeld vanuit Canada: The Kids in the Hall, All or Nothing: Toronto Maple Leafs en LOL: Last One Laughing Canada.

1 Wat komt er in juni nog meer naar Amazon Prime Video Canada?

The Lake is niet het enige om naar uit te kijken op Amazon Prime deze maand. Begin juni komen de nieuwe seizoenen van The Boys, Fairfax en Why Women Kill beschikbaar. Romantische komedie My Fake Boyfriend zal beschikbaar zijn op 12 juni. Naast The Lake brengt Prime Video op 17 juni ook de romantische dramaserie The Summer I Turned Pretty uit. Zorg ervoor dat je in juni in je agenda staat voor al deze opwindende nieuwe toevoegingen aan Amazon Prime!

Aanbevolen: