Andy Cohen wil dat zijn kinderen zijn ingevroren embryo's gebruiken

Inhoudsopgave:

Andy Cohen wil dat zijn kinderen zijn ingevroren embryo's gebruiken
Andy Cohen wil dat zijn kinderen zijn ingevroren embryo's gebruiken
Anonim

Beslissen wat te doen met ongebruikte ingevroren embryo's is een controversieel onderwerp. Maar Andy Cohen heeft een uniek idee over hoe hij zijn overgebleven embryo's in de toekomst zou willen zien gebruiken - zijn kinderen kunnen ze krijgen.

The Watch What Happens Live with Andy Cohen gastheer heeft twee kinderen verwelkomd via surrogaat - de 3-jarige Benjamin en de 5 weken oude Lucy. Andy lijkt tevreden met zijn gezin van drie. Maar onlangs werd hem gevraagd of hij nog embryo's heeft en wat hij ermee van plan is, als hij niet meer kinderen krijgt.

“Ik heb er een paar. Ik kan het me niet herinneren. Ik denk dat ik er nog drie heb?" legde hij uit op Sirius XM's "Jeff Lewis Live."

Waarom Andy wil dat zijn embryo's in de familie blijven

Andy's bekentenis lijkt misschien onconventioneel, en de televisiepersoonlijkheid geeft dat zelf toe. Als zijn kinderen besluiten dit in de toekomst te doen, zou dat betekenen dat ze hun eigen broer of zus opvoeden. De Bravo-presentator onthulde echter dat er goede bedoelingen achter het sentiment zitten.

"Je weet wat ik denk - dit is gek - maar als een van hen geen kinderen kan krijgen, zullen ze misschien over 20 jaar hun broer of zus ontdooien en ze opvoeden," vervolgde Andy. "Is dat een rare gedachte?"

In hetzelfde interview vertelde Andy hoe zijn familie zich aanpast aan een pasgeboren baby in huis.

Andy is open geweest over zijn beslissing om later in zijn leven alleenstaande vader te worden, en de ups en downs die de reis hem heeft gebracht.

Afgelopen november zei de talkshowveteraan dat het vaderschap "geweldig" gaat, en merkte op dat het hebben van veel steun en sterke vrouwen in zijn leven een enorme troef was. Hij vervolgde: "Ik denk dat het hebben van een kind later in het leven ook heel leuk is, omdat je dingen doet, [maar] ik probeer zo ontspannen mogelijk te zijn."

Andy is ook een uitgesproken voorstander van draagmoederschap. Toen hij in mei de komst van zijn dochter Lucy aankondigde, schreef hij een aangrijpend bericht aan alle draagmoeders dat hij op sociale media deelde. “Bedankt aan mijn rockster-surrogaat (ALLE surrogaten zijn trouwens rocksterren) en iedereen die heeft geholpen om dit wonder te laten gebeuren. Ik ben zo blij', schreef hij naast een foto van de pasgeborene.

Andy geniet duidelijk van het vaderschap, zozeer zelfs dat hij aan zijn toekomstige kleinkinderen denkt, hoewel het nog afwachten is wat er met zijn overgebleven embryo's gebeurt.

Aanbevolen: