The Voice'-coaches onthullen hun iconische adviseurs voor de strijdrondes

Inhoudsopgave:

The Voice'-coaches onthullen hun iconische adviseurs voor de strijdrondes
The Voice'-coaches onthullen hun iconische adviseurs voor de strijdrondes
Anonim

Na talloze keren te hebben voorspeld wie de verrassingsadviseurs voor seizoen 21 van The Voice zijn… is het wachten eindelijk voorbij!

The Voice-adviseurs van dit jaar behoren tot de grootste en meest getalenteerde groep die de show ooit heeft gezien. Elke adviseur is met de hand geselecteerd door een coach en zal zijn team helpen gedijen in de gevechtsrondes.

NBC heeft een video uitgebracht die onthult met wie de coaches zijn gekoppeld: Ariana Grande heeft Kristin Chenoweth, John Legend heeft Camila Cabello, Blake Shelton heeft Dierks Bentley en Kelly Clarkson heeft Jason Aldean.

Kristin Chenoweth werd gekozen voor Team Ariana, en het was inderdaad een briljante keuze voor de eerste timer. Chenoweth is een meester in live optredens en heeft veel ervaring op Broadway. Kristin zal ongetwijfeld van het team van Grande een kracht maken om rekening mee te houden.

John Legend zocht de ex-ster van Fifth Harmony, Camila Cabello, op om zijn legendarische team te begeleiden. Cabello kan haar kennis uit haar tijd op The X Factor gebruiken om zich te verhouden tot de deelnemers. Fans kunnen niet wachten om dit duo samen te zien werken!

Als fans een gok moesten wagen… Blake Shelton zou hoogstwaarschijnlijk een landelijke mentor kiezen. Geen verrassing hier dat de achtvoudig winnaar countryzanger en vriend Dierks Bentley inschakelde.

Ten slotte ging Kelly Clarkson dit jaar naar countrysensatie, Jason Aldean, om haar team te adviseren. Clarkson probeert altijd countryartiesten uit Shelton te pakken te krijgen, dus het was strategisch om een countryadviseur in te schakelen.

The Voice Instagram

Geef een warm welkom aan…

Welke adviseur denk je dat hun team naar de top zal brengen? De adviseurs zijn al begonnen hun teams op te vrolijken op sociale media.

De coaches kondigen hun adviseurs aan

Kristin Chenoweth twitterde: "Mijn kleine meid? Om te zeggen dat het een eer is om door @ArianaGrande gevraagd te worden om de Battle Advisor van haar team te zijn, is nogal een understatement… jullie allemaal, haar team is BEYOND getalenteerd. Ik kan' niet wachten tot de wereld ze ontmoet. Is het al september?!"

Camilla twitterde, "dat is riiiiiight TeamLegend !! bedankt @johnlegend dat je me met je waanzinnig getalenteerde team hebt laten werken en advies hebt gegeven voor de gevechtsrondes van dit seizoen !!"

Jason Aldean deelt ook zijn opwinding!

Ten slotte tweette Blake Shelton: "Hier gaan we allemaal!!!! We zijn nog maar een paar weken verwijderd van het gloednieuwe seizoen van @NBCTheVoice!!!! TeamBlake is KLAAR en @DierksBentley niet ik weet niet waar hij aan begonnen is… Tot ziens in september!"

The Voice gaat in première om 20.00 uur. ET 20 september op NBC!

Aanbevolen: