Deze twee iconische 'Friends'-gaststerren gingen volledig off-script voor hun hele scène

Inhoudsopgave:

Deze twee iconische 'Friends'-gaststerren gingen volledig off-script voor hun hele scène
Deze twee iconische 'Friends'-gaststerren gingen volledig off-script voor hun hele scène
Anonim

Jaren later ontdekken we nog steeds hoe uniek Friends echt was, vooral als het ging om het opnemen van de afleveringen. De sitcom was niet bang om off-script te gaan, en ze fronsten ook niet bij het opnieuw opnemen van scènes. Uiteindelijk draaide het allemaal om de fans en hun reacties.

Over niet-geschreven gesproken, laten we eens terugkijken op een iconische cameo van twee legendes en hoe het allemaal is ontstaan.

Het uiterlijk van Billy Crystal en Robin Williams op 'Friends' is volledig willekeurig ingesteld

Friends had zoveel iconische cameo's tijdens de tien seizoenen. Van Bruce Willis tot Brad Pitt, er waren maar heel weinig cameo's die fans niet leuk vonden. Achter de schermen waren er echter enkele gaststerren die niet goed pasten bij de hoofdcast, zoals Jean-Claude Van Damme en Fisher Stevens, maar dat is voor een andere dag.

Robin Williams en Billy Crystal hadden een iconische verschijning die plaatsvond bij de intro van seizoen 3, aflevering 24, 'The One with the Ultimate Fighting Champion'. De aflevering werd uitgezonden in 1997 en het is echt opmerkelijk om te zien hoeveel de UFC-sport is gegroeid sinds de verhaallijn van Pete in de sitcom!

Volgens IMDb's trivia-gedeelte van de aflevering, werd onthuld dat het uiterlijk van Williams en Crystal volledig willekeurig was en dat allemaal dankzij het feit dat ze een film naast de deur aan het opnemen waren, 'Vaderdag'.

"Het optreden van Billy Crystal en Robin Williams stond niet in het originele script. Ze bevonden zich toevallig in hetzelfde gebouw, of aan de overkant van de straat waar "Friends" werd gefilmd, en de schrijvers vroegen als ze een gastoptreden wilden maken. Dit was de dag van de opnames, dus het werd er maar snel ingegooid."

Dat zou het niet zijn voor Billy Crystal en zijn ervaring naast de cast van Friends, later, in 1999, zou hij samen met Lisa Kudrow verschijnen in Analyze This (1999) en Analyze That (2002).

De hele scène van Billy Crystal en Robin Williams werd volledig geïmproviseerd door alle betrokkenen

De scène was alles wat we ons konden voorstellen van Robin Williams en Billy Crystal. Hilarisch genoeg besloot Williams een nep-accent te gebruiken voor de scène, wat wederom geen deel uitmaakte van het script.

De korte sketch aan het begin van de show zag de twee gaststerren praten over Robin's angst dat zijn vrouw hem bedroog, wat uiteindelijk helemaal naar het zuiden draaide.

De reacties van de zes belangrijkste waren ook volledig organisch, van Joey's epische regel tot Monica die de scène afsloot en vergat wat ze te zeggen had.

Dit was verre van het enige niet-gescripte moment in de show, omdat dit heel gewoon was, vooral bij de zes belangrijkste. Matthew Perry werd meestal gevraagd naar zijn mening over een bepaalde regel en indien nodig kon hij zelf improviseren en het ter plekke verbeteren.

De show deed geweldig werk door de reactie van het publiek te voeden en ze waren niet bang om een scène opnieuw op te nemen als een grap niet terechtkwam, iets wat andere sitcoms niet durfden te doen.

Wat vonden de fans van de scene?

De scène werd in 2014 op YouTube geplaatst ter ere van de briljante carrière van Robin Williams, hetzelfde jaar dat hij helaas overleed. De scène heeft meer dan 2 miljoen views op het platform en werd sindsdien door miljoenen over de hele wereld bekeken op televisie en andere platforms.

De opmerkingen waren niets anders dan positief, waarbij Williams en Crystal werden geprezen voor hun betrokkenheid bij de show en volledig van het script af gingen.

"Ik vind het geweldig dat er absoluut geen reden voor hem is om een accent te hebben in deze scène, maar hij doet het nog steeds," was de meest gelikete reactie op de pagina.

Fans prezen de cast ook voor hun rol in de scène: "Zowel Robin als Billy waren briljant in deze scène. Maar ik wil gewoon de tijd nemen om de briljante improvisatielijn van Matt LeBlanc te waarderen: "Dus jij bent de gynaecoloog?" Of Courtney Cox' antwoord op de vraag van Lisa Kudrow: "Ik heb geen idee."

"Je weet dat je geweldige acteursvaardigheden hebt als je de hele cast van Friends omver kunt blazen en zelfs een van hen hun tekst kunt laten vergeten", zei een andere fan.

Nog een briljante cameo en niet-gescript moment in de iconische sitcom.

Aanbevolen: