Billie Eilish-fans reageren op haar nieuwe bob-kapsel

Inhoudsopgave:

Billie Eilish-fans reageren op haar nieuwe bob-kapsel
Billie Eilish-fans reageren op haar nieuwe bob-kapsel
Anonim

Happier Than Ever zangeres Billie Eilish's blonde haar is korter dan ooit en is geïnspireerd door haar moeder. De Grammy-winnende muzikant ging op 23 augustus naar haar Instagram en pronkte met haar nieuwe bob-kapsel, voordat ze verder ging om de inspiratie erachter te onthullen.

Billie poseerde in een spiegel-selfie die haar aanzienlijk korte kapsel liet zien, een afwijking van haar gebruikelijke kleurrijke lange lokken. De zangeres deelde vervolgens zwart-witbeelden van haar moeder Maggie van tientallen jaren geleden, met een soortgelijk kapsel. De gelijkenis tussen de moeder-en-dochter is onmogelijk om niet op te merken!

Net als haar mama

Billie bracht hulde aan haar moeder Maggie Baird door haar kapsel van vroeger te repliceren, en ze lijkt precies op haar moeder!

"Net als mijn moeder", schreef Eilish bij de foto van haar moeder. Met Billie's nieuwe haartransformatie zien de twee er vrijwel identiek uit. Later deelde de zangeres een video van zichzelf terwijl ze haar haar gooide terwijl ze pronkte met de bobsnit en schreef: "I love it."

Billie is niet de enige die verliefd is op haar nieuwe bob, haar fans zijn er ook door geobsedeerd!

"billie bob billie bob yessssss!!!" een fan schreef in de reacties.

"YASSS HIER VOORDAT JE HET INTERNET OPNIEUW BREEKT!!!" een andere gebruiker toegevoegd.

"Uw haar past zo goed bij u", gutste een gebruiker.

"je ziet er zo mooi uit!" heeft een andere fan gedeeld.

Billie Eilish zal naar verwachting later dit jaar het Met Gala bijwonen, en haar nieuwe stijl zette haar fans ertoe aan zich af te vragen of het iets te maken had met haar toekomstige kijk op het evenement.

"kan niet wachten om je te zien op het met gala omfg!"

De zangeres zal samen met acteur Timothée Chalamet, dichter Amanda Gorman en tennisser Naomi Osaka optreden als co-voorzitter van het jaarlijkse evenement. Hoewel het evenement traditioneel op de eerste maandag in mei wordt gehouden, werd het Met Gala dit jaar uitgesteld vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie. De verwachting is dat hij in september van dit jaar terugkeert.

De dresscode van het bal is dit jaar Amerikaanse onafhankelijkheid, en zal plaatsvinden op 13 september. Eilish zal het evenement co-hosten en is de jongste co-host in de geschiedenis van het Met Gala.

Aanbevolen: