Fans Drag 'Creepy' Ariana Grande-imitator

Fans Drag 'Creepy' Ariana Grande-imitator
Fans Drag 'Creepy' Ariana Grande-imitator
Anonim

Paige Neimann is al een tijdje een bekende figuur binnen de Ariana Grande fandom. De Instagrammer kreeg semi-faam vanwege wat sommige mensen beschouwen als een griezelige gelijkenis met de zangeres "Positions".

Maar anderen denken dat Neimann deze vergelijkingen alleen aantrekt door haar 'verontrustende' neiging om bijna alle outfits en make-uplooks van Grande opnieuw te creëren.

De 28-jarige zangeres heeft ongetwijfeld een kenmerkende look voor zichzelf gecreëerd - de crop top, hoge paardenstaart en nauwgezette cat-eye-combo heeft snel zijn weg gevonden naar de reguliere mode. Maar fans zoals Neimann gaan tot het uiterste in hun imitaties van de ster, waarbij de Instagrammer onlangs terugslag kreeg voor haar recreatie van Grande's huwelijksfotoshoot, vanaf het moment dat ze eerder dit jaar in het huwelijksbootje stapte met D alton Gomez. Fans van Grande hebben Neimann sindsdien als "vervelend" en "ziek" bestempeld, met één tweet, "ze moet worden aangeklaagd wegens identiteitsdiefstal".

En Grande zelf heeft zich in het verleden uitgesproken over haar vele dubbelgangers, van wie Neimann misschien wel de meest beruchte is. In een inmiddels verwijderde TikTok noemde de popster haar indrukken 'vernederend' en in antwoord op een tweet van een fan over het onderwerp noemde ze het fenomeen ook 'bizar'. Neimann reageerde op deze opmerkingen in een 2020 Instagram Live, waar ze zei: "Ik ben eraan gewend dat Ariana me in de schaduw stelt, dus … [Het is] een beetje waarom ik eerlijk gezegd geen fan meer van haar ben."

Sindsdien is Neimann echter doorgegaan met het opnieuw creëren van elke look van Grande, waardoor Twitter-gebruikers haar een hypocriet noemden omdat ze beweerden geen fan te zijn van de voormalige Nickelodeon-actrice. Eén schreef: "Paige is niet eens meer een fan, ze is een geobsedeerde freak. Ze zegt dat ze geen fan meer is van ariana, maar blijft ariana nadoen? raar gedrag".

Sommige fans van Grande maken zich zelfs zorgen over de persoonlijke veiligheid van de ster, vooral nadat onlangs een gewapende stalker op haar terrein werd aangehouden. Een Twitter-gebruiker schreef, half voor de grap, "als ari vermist wordt, zit ze in de kelder van dit meisje", en een ander twitterde: "Ik wil dat ze gevangen wordt gezet !!! Dit is niet eens grappig."

Hoewel er ook een paar Twitter-gebruikers waren die het probleem niet zagen in Neimanns frequente en overdreven imitaties van de 28-jarige singer-songwriter, met één die schreef: "Doet ze iemand pijn? maakt haar gelukkig en het doet niemand pijn, laat het dan misschien gewoon?"

Als publiek figuur moet er een zekere mate zijn waarin copycats en dubbelgangers gewoon met het territorium komen. Maar misschien is Paige Neimann een voorbeeld van hoe dat oude gezegde, "imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij", soms net iets te ver gaat.

Aanbevolen: